Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Mediterranean College Επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο

Οι προπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο, στις 25 Νοεμβρίου 2011.

Το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα τους είδους του στον κόσμο. Η συλλογή των εκθεμάτων του περιλαμβάνει περισσότερα από 600.000 αρχαία νομίσματα και άλλα σχετικά αντικείμενα που ανάγονται από τον 14ο αιώνα π.Χ. έως σήμερα. Είναι ένα από τα παλαιότερα κρατικά μουσεία της Ελλάδος, που συνδέεται άμεσα με την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και την προστασία της εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Περίπου δέκα χιλιάδες τόμοι συγγραμμάτων στον εξειδικευμένο χώρο της νομισματικής, της ιστορίας, της σιγιλλογραφίας, της αρχαιολογίας, πλαισιώνουν το αρχαιολογικό υλικό, μαζί με ένα πλουσιότατο αρχείο εγγράφων. Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Casting για την επιλογή των υποψηφίων του Miss Europe Face

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό διαγωνισμό του Miss Europe Face. 

Ήδη έχει προγραμματιστεί το casting  για την επιλογή των υποψηφίων που θα γίνει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ στο νέο "Δεληολάνη"  στη Λ. Συγγρού 100, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό FIX.

O φετινός διαγωνισμός συμβάλει στην ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan "ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ".

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος υποψήφιες απ όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα. 

Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος  Ιωάννα Δεμεντή που λανσάρει και ένα ξεχωριστό άρωμα με το όνομά Ioanna D-Eau de Parfum!

Στην επιτροπή που θα κάνει την επιλογή των υποψηφίων θα είναι επικεφαλής η Τζένη Οικονόμου, γνωστό μοντέλο και σήμερα στυλίστρια στα show Dancing With The Stars και Dancing on  Ice του ΑΝΤ1.

H Αλεξάντρα Αντρέϊ  είναι η υπεύθυνη του casting   και σε αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι υποψήφιες, στα τηλ. 69 77 16 57 35 (What's UP)

 Το "Μiss Εurope Face", είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά είναι μια από τις επώνυμες νικήτριες του "Μiss Εurope Face" και ήταν επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!
 
Στον διαγωνισμό "Miss Europe Face" που έγινε πέρυσι η Μορφούλα Φλιτζάνη και η Πάολα Μπούλοβα έκλεψαν την παράσταση και κέρδισαν τους τίτλους που οδηγούν στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η Saucony στην Marathon Expo στο Ζάππειο, για τον Κλασικό Μαραθώνιο

Η Saucony, το γρηγορότερα ανερχόμενο brand παπουτσιών στην αθλητική αγορά με υψηλή τεχνολογία αποκλειστικά για δρομείς, θα έχει δυναμική παρουσία στο Marathon Expo 10-12 Νοεμβρίου που γίνεται στα πλαίσια του Κλασικού Μαραθώνιου

Oι δρομείς μεγάλων αποστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Saucony στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2011, τρεις μέρες πριν την έναρξη του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών την Κυριακή Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του Marathon Expo, που έχει δωρεάν είσοδο, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ρούχα και παπούτσια Saucony σε τιμές ευκαιρίας για να γνωρίσει το brand και να αποκτήσει την εμπειρία της ανωτερότητας της ποιότητας Saucony.

Στην αθλητική έκθεση θα δώσουν το παρόν τους ολες οι εταιριες που παρεχουν εξοπλισμο και ειδη που αφορουν δρομεις. Η Saucony, στην έκθεση θα διαθετει για πρωτη φορα επισημα στην Ελλαδα τα ειδη της.

Επισης, η Saucony ξεκινώντας την επίσημη παρουσια της στην Ελλαδα εχει δημιουργησει τη σελιδα της στο Facebook www.facebook.com/saucony.greece όπου οι φίλοι της κάνοντας like, θα μπορουν να έχουν μια ειδική έκπτωση επί πλέον 10% σε όλα τα είδη που θα διατίθενται, κατά τη διαρκεια της εκθεσης, στο Ζαππειο.

Με πάθος για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλής τεχνολογίας εφαρμοσμένη μηχανική, τα running shoes Saucony δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή των δρομέων καλύτερη: Ελαφριά hi-tech υλικά, βραβευμένη τεχνολογία υποστήριξης του πέλματος, ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, είναι μόνο μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των «καλύτερων running shoes» του άμεσου μέλλοντος.

Υψηλή ραπτική Nikos – Takis με... γεύσεις Δεληολάνη!

Ν. Παναγιωτόπουλος, Κ. Μαυρόπουλος, Νίκος, Χάρης Τσιάρας

Η υψηλή ραπτική συνάντησε τις μοναδικές γεύσεις του Δεληολάνη σε ένα μοναδικό event που έγινε στο Κολωνάκι με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανδρικού καταστήματος των σχεδιαστών Nikos – Takis, στην οδό Σκουφά.

Χάρης Τσιάρας - Θαν. Δεληολάνης
Σχεδιαστές μόδας, δημοσιογράφοι, κοσμικοί, μοντέλα και στυλίστες έδωσαν το παρόν τους και γνώρισαν το νέο χώρο των δημιουργών υψηλής ραπτικής που φιλοδοξεί, μέσα στη κρίση, να αναδείξει πρωτοποριακές λύσεις για το μοντέρνο ντύσιμο με τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή πραγματικότητα.

Ο Θανάσης Δεληολάνης φρόντισε, προσωπικά, για να απολαύσουν οι καλεσμένοι, ξεχωριστές γεύσεις, ποτά αλλά και τα μοναδικά παγωτά Δεληολάνης, από το νέο κατάστημά του στην Λ. Συγγρού.

Ο Χάρης Τσιάρας, ο Ηλίας Σπαντιδέας, σχεδιαστές του οίκου Nikos –Takis υποδέχτηκαν τον σχεδιαστή Κ. Μαυρόπουλο, τον Αλέξη Κωστάλα, τον Bar- bar Ν. Παναγιωτόπουλο, τον Σπ. Μπιμπίλα, τον στυλίστα χρ. Ανδριόπουλο, τον Κυρ. Κερανόπουλο, τον Δημ. Γεωργουλόπουλο, το Ν. Μπάμπαλη πολλά μοντέλα και επιχειρηματίες.

Το catering Δεληολάνης έχει έντονη παρουσία σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις μόδας και ομορφιάς, σε δεξιώσεις αλλά και σε εταιρικές εκδηλώσεις που θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα και το σέρβις με τις καλές τιμές.

Σπ. Μπιμπίλας, Θαν. Δεληολάνης, Νίκος
Δημ. Γεωργουλόπουλος, Σπ. Μπιμπίλας, Χρ. Ανδριόπουλος

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Φτάνει ως εδώ! Μην παίζεις με τη χώρα"!


«Σβήνουν» τον Γιώργο οι επιχειρηματίες, αναφέρει στο αυριανό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα DEAL news και διευκρινίζει:

Την ώρα που ο ΓΑΠ «ανακαλύπτει» ανατροπές από τραπεζίτες και… συμφέροντα οι επιχειρηματίες του λένε : "Φτάνει ως εδώ! Μην παίζεις με τη χώρα"!

Οι τοποθετήσεις των ισχυρών απέναντι στον πρωθυπουργό.Το «μανιφέστο» για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ποιους «φωτογράφισε» ο Παπανδρέου και τις λένε επώνυμοι άνθρωποι της αγοράς για το haircut και τη μη ανάπτυξη. Θέατρο παραλόγου από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και όλα τα κόμματα.

Διαβάστε ακόμη: Τα τζάκια των τραπεζών! 7 πιστωτικά ιδρύματα προ των πυλών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Πόσα λεφτά έχασαν – πόσο βαθιά είναι η «μαύρη τρύπα».Τα σχέδια για τη σωτηρία.Το άγριο παρασκήνιο και οι ελπίδες.

Και μια σημαντική αποκάλυψη: Ποιοί θησαύρισαν από την ελληνική κρίση. 50 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη της Goldman Sachs από το σορτάρισμα. Επιθετικός πωλητής στις τραπεζικές μετοχές Merrill Lynch και hedge funds.

Δημοψήφισμα τέλος αλλά…Προσφεύγουν στον ISDA για πτώχευση. Hedge funds πιέζουν για πιστωτικό γεγονός.

Και ακόμη:

Μίνως Κυριακού: Εξωστρέφεια και επενδύσεις μέσα στην κρίση. Τα δύο κανάλια που αγόρασε στα Βαλκάνια και τα new media. Το στοίχημα στη ναυτιλία, η κοινωνική δράση και η στρατηγική του.

Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος: Ο εφοπλιστής στη δίνη ροζ σκανδάλου. 24χρονη υπάλληλός του τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.Τι υποστηρίζει.

Πάνος Μαρινόπουλος: Αιμορραγία σε Famar και Carrefour.

Σωτήρης Θεοδωρίδης: Η φυγή που έφερε πλήγμα στην Trastor.

Γιώργος Οικονόμου: Δάνειο για την «σωτηρία» της Dryships.

Μαθιός Ρήγας: Στον αέρα τα σχέδια της Energean Oil στη Νότια Καβάλα.

Μη χάσετε αύριο την DEAL news, την πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα. Στα περίπτερα κάθε Παρασκευή

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σημαντική διάκριση για την GLOBO στο Info-Com World 2011

Το «Bραβείο Infocom Innovation Award – Best Product CitronGO!» απονεμήθηκε στη GLOBO, στo πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Info-Com World 2011, που διοργανώθηκε για 13η συνεχή χρονιά από τα περιοδικά «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» και «Info-Com» της Smart Press, την περασμένη Τρίτη 25 Οκτωβρίου.  
Το βραβείο  παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο Γενικός και Εμπορικός Διευθυντής της GLOBO
κ. Μάκης Μπονάνος, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Το βραβείο αυτό έρχεται για μια ακόμα φορά να υπογραμμίσει την πρωτοπορία και τα καινοτομικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει η πλατφόρμα CitronGO!. Πρόκειται για μια διάκριση, η οποία σε συνέχεια των επιτυχημένων εγκαταστάσεων της πλατφόρμας CitronGO! στις αγορές του εξωτερικού, σηματοδοτεί ακόμα μία φορά την αναπτυξιακή νοοτροπία του Ομίλου GLOBO και την καινοτομική διάσταση της δραστηριότητάς του. Το βραβευθέν CitronGO!, το GO!Social και ο νεοσύστατος GO!EnterpriseServer, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη διάκριση της GLOBO ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης mobile applications σε παγκόσμιο επίπεδο».
Επιπλέον, το δυναμικό παρών της GLOBO ενισχύθηκε σημαντικά και με την αυτοτελή παρουσία της με περίπτερο, όπου παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό ο καινοτόμος GO!Enterpise Server, που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει ασφαλή, αδιάλειπτη και άμεση πρόσβαση στο εταιρικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε αυτό αφορά μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, εργασίες και σημειώσεις, είτε διασύνδεση με γνωστές CRM και ERP εφαρμογές καθώς επίσης και εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και φακέλους του εταιρικού εσωτερικού δικτύου. Ο GO!Enterprise Server, μέσω της GO!3D τεχνολογίας (Design, Deploy,Distribute) που διαθέτει, εξασφαλίζει ένα φιλικό ,προς το χρήστη, γραφικό περιβάλλον σχεδιασμού, ανάπτυξης και διάθεσης εφαρμογών, επιτρέποντας ακόμα και σε έναν αρχάριο προγραμματιστή να αναπτύξει εταιρικές εφαρμογές που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile, J2ME και Wap που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι ή και οι πελάτες της επιχείρησης.
Το Συνέδριο Info-ComWorld αποτελεί σημείο συνάντησης των στελεχών των αγορών Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Media και γίνεται με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, καθώς τις εργασίες του παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...