Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Η LG παρουσιάζει τη νέα γκάμα Cinema 3D γυαλιών

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα συλλογή 3D γυαλιών, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού που έχει επιμεληθεί ο φημισμένος σχεδιαστής γυαλιών, Alain Mikli. Τα νέα 3D γυαλιά περιλαμβάνουν τρεις τύπους, τα Cinema 3D Glasses (single glasses), τα Cinema 3D Clip Type Glasses με κλιπ και τα Cinema 3D Glasses designed by Alan Mikli, τα οποία είναι ελαφρύτερα, πιο άνετα και ταυτόχρονα διαθέτουν αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως είναι οι κυρτοί φακοί και η καθαρή δομή του σκελετού.

Χάρη στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της LG και την έλλειψη ηλεκτρικών μερών, τα CINEMA 3D γυαλιά δε χρειάζονται φόρτιση και μετατρέπονται από «ενοχλητική» ανάγκη σε κομψά αξεσουάρ μόδας. Σε σύγκριση με τα γυαλιά άλλης τεχνολογίας, τα CINEMA 3D γυαλιά της LG είναι πιο άνετα και πολύ πιο προσιτά, καθιστώντας πιο εύκολη την παρακολούθηση 3D περιεχομένου από μεγάλες παρέες και οικογένειες.

Το μοντέλο Cinema 3D Glasses (single glasses) διαθέτει ξεχωριστή σχεδίαση, που συνδυάζει απαλές γραμμές και λεπτό σκελετό. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους 3D γυαλιών, οι φακοί είναι πιο κυρτοί για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο του χρήστη, καθώς επίσης και για να βελτιώνουν τη συνολική CINEMA 3D εμπειρία θέασης. Μάλιστα, τα Cinema 3D Glasses (single glasses) είναι κατά 20% πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο της LG, φτάνοντας σε βάρος μόλις τα 13,5 γρ..

Ακόμη μία προσθήκη στη γκάμα 3D γυαλιών της LG για τους χρήστες με γυαλιά μυωπίας, είναι τα Cinema 3D Clip Type glasses με κλιπ. Τα 3D γυαλιά με κλιπ αφορούν αποκλειστικά τις 3D τηλεοράσεις που βασίζονται στην τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR), η οποία βρίσκεται στην «καρδιά» των τηλεοράσεων CINEMA 3D της LG. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά 3D γυαλιών με κλιπ, τα Cinema 3D Clip Type glasses είναι κατά 25% πιο ελαφριά, ζυγίζοντας 5,5 γρ.

Το μοντέλο CINEMA 3D Glasses designed by Alan Mikli διαθέτει πιο αθλητικό σχεδιασμό με ιδιαίτερο σκελετό, που προέκυψε σε συνεργασία με τον φημισμένο σχεδιαστή, και ζυγίζει 16 γρ.. Οι φακοί των CINEMA 3D Glasses designed by Alan Mikli είναι ακόμα περισσότερο κυρτοί και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του χρήστη, προσφέροντας πιο έντονη και συναρπαστική CINEMA 3D εμπειρία θέασης. Το κομψό ζευγάρι CINEMA 3D Glasses designed by Alan Mikli, καθώς και όλα τα CINEMA 3D γυαλιά της LG, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για 3D προβολές σε κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς τόσο το CINEMA 3D όσο και οι κινηματογράφοι, αξιοποιούν ακριβώς τις ίδιες τεχνολογίες FPR και RealD.

Η τεχνολογία FPR διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της LG στις 3D τηλεοράσεις, καθώς σύμφωνα με πολλές μελέτες, τα μη βολικά και ακριβά γυαλιά αποτελούν τον πρώτο λόγο για τον οποίο οι καταναλωτές διστάζουν να αποκτήσουν 3D στο σπίτι. Με τη νέα γκάμα CINEMA 3D γυαλιών της LG, η τρισδιάστατη εμπειρία θέασης στις τηλεοράσεις CINEMA 3D γίνεται πιο απολαυστική και άνετη από ποτέ, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On

Το Veet για τη φετινή χρονιά, «βάζει το κερί στην πρίζα»!!! Η νέα, επαναστατική VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On έρχεται για να σας προσφέρει το πιο τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας!!! Η VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On απευθύνεται σε όλες εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που δε θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας στα ινστιτούτα ομορφιάς, αφού μπορούμε να έχουμε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης και τα πιο σέξι και απαλά πόδια εύκολα και ανέξοδα!!!

Η μοντέρνα VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On εμπεριέχει τα ίδια συστατικά με τα κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!!! Είναι ειδικά σχεδιασμένο με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Η αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και χαρίζει στα πόδια σας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα. To δέρμα σας ενυδατώνεται και παραμένει ακαταμάχητα απαλό έως και 4 εβδομάδες!!!

Απαλλαγείτε λοιπόν από το άγχος των προκαθορισμένων ραντεβού σε ινστιτούτα ομορφιάς, αφού τώρα πια με τη VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On έχετε τον «ειδικό» της καλλυντικής αποτρίχωσης στο σπίτι σας για να έχετε καθημερινά τα πιο τέλεια και περιποιημένα πόδια!!!

Τιμές Λιανικής Πώλησης των προϊόντων VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On
  •  Veet Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-οn 50ml 14,99 Ευρώ
  •  Veet Ανταλλακτικό Κερί Roll on Πόδια & Χέρια 50ml 8,99 Ευρώ

Όμορφα και ξεκούραστα πόδια με το νέο Στυλό Αντιμετώπισης Κάλων από τη Dr. Scholl !

Τα πόδια μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας και μας στηρίζουν σε κάθε έξοδό μας, καθημερινή ή βραδινή, στο περπάτημα, στο χορό και την ορθοστασία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι περιποιημένα, υγιή και ξεκούραστα!!! Το νέο, πρωτοποριακό Στυλό Αντιμετώπισης Κάλων 2 σε 1 Express της Dr. Scholl αποτελεί την άμεση λύση στην καταπολέμηση των επίπονων και αντιαισθητικών κάλων των ποδιών μας. Αυτό το μοναδικό προϊόν αφαιρεί αποτελεσματικά τους σκληρούς κάλους πάνω στα δάχτυλα, στο πρόσθιο μέρος του ποδιού (μετατάρσιο), ενώ είναι κατάλληλο και για τους μαλακούς κάλους ανάμεσα στα δάχτυλα. Χρησιμοποιείστε το Στυλό Αντιμετώπισης Κάλων 2 σε 1 Express της Dr. Scholl καθημερινά για άμεσα και ορατά αποτελέσματα!

Οδηγίες εφαρμογής:

Βήμα 1: Τρίφτης

o Ξύστε στην περιοχή του κάλου
o Επαναλάβατε κάθε 3 ημέρες

Βήμα 2: Προηγμένο Διάλυμα Θεραπείας Κάλων

o Εφαρμόστε τοπικά (1-2 εφαρμογές)
o Χρησιμοποιείτε καθημερινά

Οι κάλοι είναι από τα πιο συχνά και συνηθισμένα προβλήματα των κάτω άκρων αφού πρόκειται για την αντίδραση του δέρματος του ποδιού στη συνεχή πίεση με το υπόδημα. Ως άμυνα, σχηματίζεται σκληρό δέρμα, το οποίο μεγαλώνει εσωτερικά, δημιουργώντας ένα σκληρό πυρήνα που εμφανίζεται με τη μορφή του σκληρού εξογκώματος. Με το Στυλό Αντιμετώπισης Κάλων 2 σε 1 Express της Dr. Scholl μπορείτε εύκολα και απλά με μόνο δύο βήματα να απαλλαγείτε οριστικά από τους κάλους και να αποκτήσετε τα πανέμορφα και υγιή πόδια που σας αξίζουν!!!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Kickers Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012

Η νέα συλλογής Kickers Άνοιξη Καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, χαρά και υψηλές θερμοκρασίες!

Μοναδικά χρώματα και σχέδια, ποικιλία από σανδάλια τύπου gladiator, υφασμάτινα παπούτσια τύπου τένις, μοντέρνες μπαλαρίνες αλλά και αθλητικά συνθέτουν το παζλ της κομψότητας και του casual chic στυλ! 
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στη φετινή συλλογή έχουν προσαρμοστεί στις τάσεις της μόδας, προτείνοντας ένα συνδυασμό ζωντανών και γήινων χρωματικών αποχρώσεων, used looks και ανακυκλώσιμα υλικά εμπνευσμένα από την φύση, όπως σχισμένα δέρματα και σόλες από φελλό.


ΠΑΝΩ: Το μοντέλο SUBTIL: Το χρώμα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της νέας σειράς! Ο συνδυασμός τους σε αυτή τη μοντέρνα πλατφόρμα αποτελεί το ιδανικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για φέτος!

ΚΑΤΩ: Το μοντέλο  ΒΟΤΑΝΙΚ:  Οι «δεσποινίδες» προσέχουν πλέον την εμφάνισή τους, και χρειάζονται παπούτσια άνετα για το κυνηγητό αλλά και συγχρόνως μοντέρνα για να τα συνδυάζουν με τα ρούχα τους.

Πολλά περισσότερα μοντέλα βρίσκονται στα καταστήματα και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!


Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Δείκτες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού – Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε!

Πόσες χαμένες εργατοώρες κατά μέσο όρο έχει μια εταιρεία στην Ελλάδα ή πόσο είναι το κόστος απόλυσης ενός εργαζομένου; Πόσοι από τους εργαζόμενους κάλυψαν τους στόχους τους την προηγούμενη χρονιά και πόσοι είναι αυτοί που κατά μέσο όρο είναι ικανοποιημένοι από τον προϊστάμενο τους;

Το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece επιχειρεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα να χαρτογραφήσει τους δείκτες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού! Η έρευνα που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Eurobank Business Services έχει σκοπό να παρέχει στους Έλληνες Διευθυντές Προσωπικού (στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού) τα εργαλεία εκείνα που θα ισχυροποιήσουν τις θέσεις τους και τα επιχειρήματα τους στις δύσκολες αποφάσεις που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό στον ιδιωτικό τομέα.

ALBA Graduate Business School
 (Photo credit: Wikipedia)
Οι Δείκτες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα βοηθήσουν τις εταιρείες να καταγράψουν, να ελέγξουν, να αναλύσουν τα αποτελέσματα των ενεργειών του τμήματος Προσωπικού, καθώς επίσης και να συγκρίνουν τους δείκτες τους με τους αντίστοιχους του κλάδου αλλά και της ελληνικής αγοράς γενικότερα. Με αυτόν τον τρόπο το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ευελπιστεί να προσφέρει στους έλληνες Διευθυντές Προσωπικού, αφενός, τα εργαλεία και τη μεθοδολογία για να απεικονίσουν με αδιάψευστο τρόπο τα αποτελέσματα των ενεργειών τους και, αφετέρου, να αναδείξουν την ποιότητα και τη σημασία της δουλειάς τους, προς τους συναδέλφους τους, την ηγεσία του οργανισμού τους και την αγορά γενικότερα. Μέχρι τώρα τα εργαλεία αυτά αποτυπώνονταν σπασμωδικά σε εξειδικευμένες έρευνες συμβουλευτικών εταιρειών με χρέωση. Πλέον οι εταιρείες θα μπορούν δωρεάν να έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος από δείκτες, να μάθουν πως υπολογίζονται και να λαμβάνουν αναλυτικά τα αποτελέσματα της σύγκρισης τους με την ελληνική αγορά.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους δείκτες και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: http://www.alba.edu.gr/HRMetrics/

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Η Barilla χορηγός του “Tutto Italia”

Η Barilla χορήγησε το “Tutto Italia: Cinema e Cultura”, την πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή Ιταλικής κουλτούρας που διοργανώθηκε από τις 19 έως τις 25 Απριλίου στην Αθήνα.

Στηρίζοντας το “Tutto Italia” η Barilla, ως εκπρόσωπος της αυθεντικής Ιταλικής γεύσης, συνέβαλε ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους Αθηναίους να γνωριστούν με μια ευρεία γκάμα απόλαυσης …αλά Ιταλικά, μέσα από ένα πολυσύνθετο πολιτιστικό πλέγμα εκδηλώσεων που ξεκινούσε από το σινεμά και έφθανε ως τη γεύση.

Ειδικά πιάτα Barilla προσφέρθηκαν από γνωστά ιταλικά εστιατόρια της πόλης που συμμετείχαν στο “Tutto Italia” φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πληθώρα γεύσεων από τη γειτονική χώρα, καθώς η ιταλική κουζίνα είναι βασικό και αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουλτούρας.

Παράλληλα, στο μεγάλο πάρτι των εγκαινίων του “Tutto Italia” η Barilla προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους πακέτα δώρων με ποικιλία προϊόντων από τη Barilla προσκαλώντας τους να ζήσουν την αυθεντική ιταλική εμπειρία γεύσης στο σπίτι τους.

Με τη χορηγία στο “Tutto Italia” η BARILLA επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι τα προϊόντα της δίνουν την καλύτερη επιλογή για αγαπημένες συνταγές ζυμαρικών με την πλούσια γεύση, την υψηλή ποιότητα, την αίσθηση του μοντέρνου και του αυθεντικά Ιταλικού γιατί η BARILLA είναι ο πρεσβευτής της ιταλικής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Barilla, γεύση από Ιταλία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...