Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα σας τη ζυμώνει η ΓιαγιαΚούλα!

Θέλετε την αυθεντική νοστιμιά της χειροποίητης πολίτικης βασιλόπιτας στο φετινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας; Λαχταράτε το πλούσιο μεθυστικό της άρωμα από μαχλέπι και μαστίχα;

Δώστε την παραγγελία σας στην ΓιαγιαΚούλα και εκείνη θα ζυμώσει για εσάς τη σπιτική σας βασιλόπιτα με την πολίτικη συνταγή που αγαπήσατε.

Απολαύστε γεύση όπως τότε που ζύμωναν οι γιαγιάδες και μοσχοβόλαγε το σπίτι λαχταριστό παραδοσιακό τσουρέκι!

Αλλά και μελομακάρονα, κουραμπιέδες και φυσικά τις πίτες του γιορτινού σας τραπεζιού και πάλι η ΓιαγιαΚούλα θα τις ζυμώσει για εσάς χρησιμοποιώντας ότι πιο φρέσκο και σπιτικό με τα πιο αγνά υλικά για να εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Άνετα θα μπορείτε να πείτε ότι βγήκαν από δικά σας χέρια!

Μπείτε στο site μας www.giagiakoula.gr και δέστε πως όχι μόνο το γιορτινό σας τραπέζι, αλλά και κάθε κάλεσμα ή πάρτι σας, μπορεί να πάρει άλλο άρωμα και γεύση. Τη γεύση και το άρωμα του τόπου μας που μας έμαθε να αγαπάμε το ντόπιο, το αγνό, το παραδοσιακό, το χειροποίητο. Τότε που ζύμωναν οι γιαγιάδες μας και όλοι «χορταίναμε» γεύση από σπιτικές χειροποίητες πίτες της ελληνικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

Γιατί η απάντηση στην κρίση είναι η επιστροφή στις ρίζες μας. Στο άρωμα Ελλάδας!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Webrating: Έα πρωτοποριακό εργαλείο μέτρησης στο internet

Ο κόσμος του internet, για πολλούς χαοτικός, μπορεί πλέον να μετρηθεί και να οριοθετηθεί, δίνοντάς μας σημαντικά νέα στοιχεία. Αυτό, χάρη σε μία παγκόσμια καινοτομία που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο μέτρησης το οποίο κατάφερε να «παντρέψει» τα ποσοτικά χαρακτηριστικά που είχαμε μέχρι σήμερα για τους χρήστες του internet, με την ποιοτική διάσταση των δεδομένων.

Το καινοτόμο αυτό εργαλείο που ονομάζεται Webrating δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της V-net, που δραστηριοποιείται στο χώρο των τεχνολογιών διαδικτύου και της Abacus Research, εταιρείας με πολυετή εμπειρία στη διεξαγωγή ερευνών.

Όπως ανέφερε στην παρουσίαση ο Διευθύνων Σύμβουλος της V-net κ.Τάκης Μαραλέτος «στο internet, ενώ είχαμε πληθώρα στοιχείων για το πόσοι χρήστες μπαίνουν καθημερινά, πόση ώρα μένουν σε ένα site, που πάνε φεύγοντας, δεν είχαμε κανένα στοιχείο για το ποιοι είναι αυτοί οι χρήστες. Τώρα μπορούμε να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που μας χρειάζονται».

Τα sites πληθαίνουν καθημερινά, παγκοσμίως, γίνονται μέσα ενημέρωσης, αγορών, επικοινωνίας. Και παρ’ όλα αυτά η «ταυτότητα» των χρηστών δεν ήταν γνωστή. «Όταν λέμε «ταυτότητα», τόνισε ο κ. Αλέξης Αθανασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Abacus Research, «εννοούμε ότι με τη συναίνεση του χρήστη καταφέρνουμε πλέον να αποκρυπτογραφήσουμε τα δημογραφικά του χαρακτηριστικά. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, τι τους ενδιαφέρει να δουν, ποιες είναι οι ανάγκες τους, τι περιμένουν από ένα site».

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Webrating είναι μία Ελληνική καινοτομία και ένα «εργαλείο» το οποίο στην πορεία θα μπορεί να δώσει πληθώρα στοιχείων και πληροφοριών για το internet στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν με ενθουσιασμό οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με τον καθηγητή τους, Γιώργο Δουκίδη.

Τις υπηρεσίες έρευνας Webrating μπορεί κανείς να τις βρει στο www.webrating.gr

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Οι κρύες νύχτες του χειμώνα αποκτούν το δικό τους άρωμα Air Wick…

Ta νέα  Air Wick αρωματικά κεριά και stick χρωματίζουν, διακοσμούν και αρωματίζουν το χώρο και τη διάθεσή σας!!!

Η νέα σειρά Αρωματικών Κεριών Colour Ambiance Black Edition και τα νέα Αρωματικά Sticks Touch of Luxury της Air Wick ήρθαν για να σας χαρίσουν μια μαγευτική εμπειρία χρωμάτων, αρωμάτων και διακόσμησης που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, συνδυάζοντας μεθυστικό άρωμα με μοναδικό design!

Τα  νέα κεριά Air Wick Colour Ambiance Black Edition αρωματίζουν και φωτίζουν το χώρο σας με σαγηνευτικούς χρωματισμούς. Μόλις τα ανάψετε, μια απαλή και ήρεμη φλόγα αναδύεται μέσα από το κεριά. Η φλόγα απαλά φωτίζει το κομψό σχέδιο του γυαλιού, αλλάζοντας χρωματισμούς για να δημιουργήσει μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Τα κεριά Air Wick Colour Ambiance Black Edition χαρίζουν αίσθηση ευεξίας και φυσικής ηρεμίας στο σπίτι. Ένα καλωσόρισμα θετικής διάθεσης που χαλαρώνει και ξεκουράζει τις αισθήσεις… κυκλοφορεί σε δυο αρώματα και σχέδια:

  • Colour Ambiance Vanilla Bean: υπέροχο άρωμα βανίλιας συνδυασμένο με ζεστές ξυλώδεις νότες και νότες λουλουδιών τους δάσους
  • Colour Ambiance Golden Winter Woods: ένας τέλειος αρωματικός συνδυασμός από ξυλώδεις νότες και καρυκεύματα 

Τα  νέα Αρωματικά Sticks Touch of Luxury από φυσικό μίσχο καλαμιού έχουν κομψή, minimal, διακριτική εμφάνιση και απελευθερώνουν υπέροχα αρώματα από αιθέρια έλαια, εμπνέοντας μια θετική ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης, φυσικά αρωματισμένη και προσδίδοντας μια νότα πολυτέλειας στο χώρο σας! Θα τα βρείτε σε δύο αισθησιακά αρώματα:

  • Mulled Wine & Cinnamon Apple: μεθυστικός συνδυασμός κρασιού, κανέλλας και μήλου
  • Midnight Blackberry & Vanilla Silk: διακριτικό μίγμα από φρέσκο βατόμουρο και βανίλια

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η LG γιορτάζει τα 10 της χρόνια στην Ελλάδα!

Η LG Electronics (LG) γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αναδρομή στην επιτυχημένη πορεία της LG Electronics στην Ελλάδα, ενώ αναφορά έγινε στην στρατηγική και στους στόχους της εταιρείας για το 2013.

«Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της LG, παγκοσμίως, πρώτα ακούμε τα όνειρα των καταναλωτών και βάσει αυτών δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις. Στην Ελλάδα, η LG Electronics Ελλάς είναι παρούσα από το 2002. Διαγνώσαμε τη δυναμικής της ελληνικής αγοράς, προτού άλλες εταιρείες εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Η στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε μαζί με τις ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας στη βελτίωση του τρόπου ζωής μέσα από καινοτόμα, έξυπνα και αξιόπιστα προϊόντα», δήλωσε ο κ. Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς. «Η ικανότητα που έχουμε αναπτύξει αυτά τα 10 χρόνια να ερμηνεύουμε σωστά το εγχώριο περιβάλλον και η ευρεία πελατειακή βάση που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπει να θέσουμε ως στόχος μας μέσα στα επόμενα χρόνια την κατάκτηση της κορυφής σε κάθε επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Πιστεύουμε πολύ στην Ελλάδα, στη δυναμική της ελληνικής αγοράς, και κυρίως στους Έλληνες, γι’ αυτό και εμμένουμε στη στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία».

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής 55 ιντσών OLED τηλεόρασης. Βασισμένη στην τεχνολογία WRGB, η μεγαλύτερη και λεπτότερη OLED TV παγκοσμίως, καταδεικνύει την πρωτοκαθεδρία της LG στον τομέα των τηλεοράσεων, με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και υπέροχη σχεδίαση. Επιπλέον οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε παλιές κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλονταν στην 84 ιντσών ULTRA HD TV υπερ-υψηλής ανάλυσης της LG, η οποία έχει 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο και τέσσερις φορές την ανάλυση (3840x2160) από τα υφιστάμενα Full HD panels.

Οι προσκεκλημένοι της LG Electronics Ελλάς είχαν την ευκαιρία να δουν επίσης από κοντά χαρακτηριστικά μοντέλα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, όπως κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, ενεργειακές λύσεις, κλιματιστικά, monitors και συστήματα home theater που συγκεντρώσαν τα βλέμματα και να εντυπωσίασαν με το σχεδιασμό και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Τη ψυχαγωγία των προσκεκλημένων ανέλαβε το συγκρότημα «48 Ώρες», οι οποίοι με γνωστές επιτυχίες απογείωσαν το κέφι. Το party συνεχίστηκε, αποδεικνύοντας ότι Life’s Good!

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η V+O Communication.

Με την LG Electronics Ελλάς τα τελευταία 10 χρόνια ζούμε καλύτερα μαζί!
Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...