Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι 4 σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design που κέρδισαν σε διαγωνισμό της LG!

Oι σπουδαστές συμμετείχαν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο ευφάνταστης graphic design δημιουργίας με έμπνευση το μότο της εταιρείας ‘Life’s Good’


H LG Electronics (LG) σε συνεργασία με το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design, έδωσαν την ευκαιρία σε 19 τελειόφοιτους σπουδαστές να αποτυπώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την έννοια Life’s Good – Η ζωή είναι ωραία! Η ενέργεια αυτή έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Αφίσα / Poster Design” του Κολλεγίου Βακαλό υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Ντάνη Ψωμά.

Νέα εμπειρία ψυχαγωγίας από τη Samsung με το Smartphone GamePad και την εφαρμογή Mobile Console

Όπου κι αν βρίσκονται, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παιχνίδια στο κινητό τους σε ποιότητα κονσόλας


Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε το Smartphone GamePad και την εφαρμογή Mobile Console, θέλοντας να ενισχύσει τη gaming εμπειρία στις συσκευές της δημοφιλούς σειράς Samsung GALAXY. Ως απάντηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile gaming παγκοσμίως, το Smartphone GamePad της Samsung προσφέρει στους καταναλωτές μια διασκεδαστική, άνετη και προηγμένη εμπειρία gaming, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η LG ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Ανταλλαγής "ΘΕΛΩ LG G2”

10 τυχεροί κάθε μέρα για 10 ημέρες


Με αφορμή το επιτυχημένο λανσάρισμα του LG G2 τον Οκτώβριο, η LG Electronics ανακοινώνει την έναρξη του πρωτοποριακού Προγράμματος Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” και καλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία του LG G2 δοκιμαστικά για ένα μήνα και αν επιθυμούν να το κάνουν δικό τους για πάντα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Tο Athenaeum Intercontinental ετοιμάζεται για μια φαντασμαγορική βραδιά προκειμένου να υποδεχτεί το 2014 την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Τρίτη 31/12/2013 από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 10:00 το πρωί.


Η Νέα Υόρκη, η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Λονδίνο ενώνονται με την Αθήνα, μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και με επίκεντρο τη μουσική προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα υψηλού επιπέδου σ’ όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Mediterranean College Περιζήτητοι οι απόφοιτοι του Προγράμματος MBA.

Οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  εταιριών και οργανισμών που έχουν την πρόθεση να προσλάβουν προσωπικό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, εφόσον τα εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να διαχειρίζονται τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Από την άλλη η αύξηση  του ανταγωνισμού διεθνώς, αναδεικνύει την αξία της γνώσης και την ανάγκη να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται. Για το λόγο αυτό άλλωστε, επιδίωξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών γενικότερα που θέλουν να αναπτυχθούν, είναι να προσλαμβάνουν  τους καλύτερους αποφοίτους.

ΣΠΕΦ - Στέλιος Λουμάκης: Να εφαρμοστούν οι κώδικες στις χρηματοροές ΑΠΕ μεταξύ Λειτουργού-Διαχειριστών

Σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για το πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά ενέργειας, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του 18ου Εθνικού Συνεδρίου του ΙΕΝΕ για την Ενέργεια και την Ανάπτυξη.

Στην τοποθέτηση του συνοπτικά ο κος Λουμάκης αναφέρθηκε στην μη τήρηση δυστυχώς των διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος και οι Κώδικες όσον αφορά την διαχείριση της ρευστότητας στην χονδρεμπορική αγορά και συγκεκριμένα των ροών που αφορούν τις πληρωμές των ανανεώσιμων πηγών, εξ´ ου και η μονομερής εκτίναξη των υπερημεριών μακρία από τον λογιστικά αντιστοιχούντα συμμέτρως μέσο όρο σε μερίδα παραγωγών ΑΠΕ και συγκεκριμένα στο ηπειρωτικό σύστημα. Όπως πολλάκις έχει γραφτεί και φαίνεται στο ειδικό δελτίο του ΛΑΓΗΕ (ευτυχώς υπάρχει τουλάχιστον λογιστική διαφάνεια), υπό συνθήκες εισφοράς, νέου ΕΤΜΕΑΡ, αλλά και των υπολοίπων μέτρων σταθεροποίησης που έχουν ληφθεί, νέο έλλειμμα στον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ δεν παράγεται.

Βράβευση της INTERAMERICAN με την αριστεία EFQM για την εστίαση στον πελάτη

Η έμπρακτη δέσμευση της INTERAMERICAN στην αριστεία, όπως επιβεβαιώνεται από τα έργα που η εταιρεία έχει αναπτύξει για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, έτυχε της σημαντικής αναγνώρισης του θεσμού των διεθνών πιστοποιήσεων EFQM κατά τα φετινή εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας που οργάνωσε πρόσφατα η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Η INTERAMERICAN πιστοποιήθηκε για την κατάκτηση του πρώτου επιπέδου του Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, παρουσιάζοντας τρία χαρακτηριστικά έργα του τομέα εξυπηρέτησης πελατών.

Η LG δίπλα στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό LIFELINE Hellas


Για την ενίσχυση των δράσεων που αποσκοπούν στη φροντίδα και στην προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η LG προσέφερε 1.000 € για την πώληση κάθε LG Curved OLED TV 55” στην LIFELINE Hellas


Η LG Electronics Hellas στήριξε ενεργά το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού LIFELINE Hellas για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, η LG προσέφερε για τους σκοπούς των δράσεων της LIFELINE Hellas 1.000 € για κάθε πώληση της LG Curved OLED TV 55 ιντσών στους παρευρισκομένους του δείπνου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...