Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε την ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, κ. Γ. Μαριδάκης
Με απόλυτη επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09/1, στο πολυτελές Ε/Γ-Ο/Γ«ΕΛΥΡΟΣ» στον Πειραιά.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της «Παγκρητίου» κος Γιώργος Μαριδάκης αφού, ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ για τη φιλοξενία & ανέφερε ότι η Ένωση με τα ενενήντα χιλιάδες μέλη της εκπροσωπεί τις πεντακόσιες χιλιάδες Κρητικούς της Αττικής, έκλεισε ευχόμενος για την νέα χρονιά.

Ο κος Γιώργος Κατσανεβάκης, Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ, αν και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος έκλεισε αισιόδοξα με μία μαντινάδα: « Ότι κι αν πάθεις στη ζωή, πάντα να ‘χεις ελπίδα, ξερά κλαδιά, πολλών χρονών, να ξανανθίζουν είδα».

Το παρών και τις ευχές τους έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού κλπ.

Εντυπωσιακή, ήταν για μία ακόμα χρονιά η παρουσία εκπροσώπων από 120 και πλέον Κρητικά Σωματεία της Αττικής.


Τους παριστάμενους διασκέδασαν ο λυράρης Γ. Δαγαλάκης με το συγκρότημά του και οι εξαίρετοι χορευτές από το σύλλογο «Ο Ερωτόκριτος» του K. Κυριακάκη. Αμέσως μετά οι περίπου δύο χιλιάδες φίλοι που κατέκλυσαν το υπερπολυτελές «ΕΛΥΡΟΣ» απόλαυσαν ένα πλούσιο κρητικό κέρασμα με εκλεκτά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...