Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η Samsung στη Διεθνή Έκθεση CeBIT 2014

Οι συσκευές που απευθύνονται στους καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και επαγγελματικά


Η Samsung Electronics Co. Ltd συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών CeBIT που πραγματοποιείται από τις 10-14 Μαρτίου στο Ανόβερο της Γερμανίας. Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. SP Kim, Executive Vice President of Global Marketing και του Global B2B Centre της Samsung Electronics Co. Ltd ανέφερε ότι η Samsung θα παρέχει στις επιχειρήσεις μία νέα εμπειρία που θα συνδυάζει δύο βασικές τεχνολογικές τάσεις:


Οι συσκευές που απευθύνονται στους καταναλωτές δεν θα  προσφέρουν μόνο καλύτερη τεχνολογία, αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επαγγελματική χρήση, με ισχυρή ασφάλεια και αξιοπιστία
Η τεχνολογία στις επιχειρήσεις θα σχεδιάζεται ανθρωποκεντρικά, ώστε να είναι εύκολη στη χρήση


Μέσα από τα προϊόντα και τις λύσεις της, η Samsung αναδεικνύει τρεις βασικές αξίες για τον B2B κλάδο: σύγκλιση των τεχνολογιών, αξιόπιστες συνεργασίες και ταχύτητα στην κυκλοφορία των προϊόντων.

Εκτυπωτικές λύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η Samsung ανακοίνωσε στη CeBIT ότι επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά διαθέσιμων NFC εκτυπωτών της για ασφαλή και mobile εκτύπωση, με ένα πλήθος προϊόντων που προορίζονται ειδικά για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ως μέρος της στρατηγικής της, η Samsung λανσάρει μία υπηρεσία εκτύπωσης μέσω cloud που συνδυάζει την ευκολία χρήσης με την υψηλή ασφάλεια της πλατφόρμας Samsung KNOX.

Ασφάλεια Φορητών Συσκευών
Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας ασφαλείας KNOX για Android συσκευές. Από τον Οκτώβριο 2013 που το KNOX διατέθηκε στην αγορά, η Samsung έχει πουλήσει περισσότερες από 25 εκατομμύρια συσκευές με ενεργοποιημένο το KNOX και μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες KNOX. Η τελευταία έκδοση KNOX προσφέρει σημαντικές λειτουργίες ασφάλειας.

Υγειονομική περίθαλψη
Η Samsung παρουσιάζει λύσεις που προσφέρουν φορητότητα και σύγκλιση στις ιατρικές συσκευές, από τη λειτουργία Hello Mum για μηχανήματα υπερήχων που προσφέρουν τη δυνατότητα στις εγκύους να μοιράζονται 3D υπερηχογραφήματα με την οικογένειά τους, μέχρι ηλεκτρονικούς ιατρικούς φακέλους (EMR) και ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών (MIS).

Λιανεμπόριο
Για να ανταγωνιστούν το online εμπόριο, οι καταστηματάρχες θα χρειαστεί να προσφέρουν στους καταναλωτές μία εμπειρία που δεν είναι μόνο οπτικά εξαιρετική, αλλά χρησιμοποιεί πλήθος καναλιών, από tablets για τις πληροφορίες των προϊόντων μέχρι ψηφιακό καθρέφτη, όπου οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάζουν τα νέα τους ρούχα χωρίς να χρειάζεται καν να μπουν στα δοκιμαστήρια.

Εκπαίδευση
Η εταιρεία παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις που μεταμορφώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία, όπως ο διαδραστικός πίνακας Samsung School.

Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες
Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση πελατών είναι βασικά θέματα που εξετάζει η Samsung με τις λύσεις που προσφέρει στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών – από ψηφιακή σήμανση και υπηρεσίες ασφαλούς έγκρισης μέχρι ασφαλή συστήματα εκτύπωσης pull-print και λύσεις Cloud Display.

Δημόσιες επιχειρήσεις
Οι δημόσιες επιχειρήσεις θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν για να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών. Η Samsung προσφέρει στις κυβερνήσεις και τους φορείς της ένα μεγάλο εύρος λύσεων, από πλατφόρμες ασφάλειας, όπως το Samsung KNOX, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, μέχρι συστήματα Thin Client, αποτελεσματικές υπηρεσίες Follow-me εκτύπωσης, ψηφιακή σήμανση και πολλά άλλα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...