Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέο REPLAY Store στη Φιλοθέη

Στις 10 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου REPLAY Store στη Φιλοθέη, καθώς και των νέων κεντρικών γραφείων της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΕ σε αυτόνομο κτίριο 1.400τμ.

Με την αφορμή αυτή, αλλά και για να γιορτάσει παράλληλα τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του brand από τον Claudio Buziol, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΕ- Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης διοργάνωσε cocktail party για τους συνεργάτες της εταιρίας, που ακολούθησε αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο νέος CEO του Fashion Box Group - Matteo Sinigaglia, τα παιδιά του ιδρυτή- Sylvia & Gianpaolo Buziol, ο πρόεδρος του ομίλου - Attilio Biancardi, ο LuigiVezzola – σχεδιαστής των συλλογών REPLAY, αλλά και επιχειρηματίες συνεργάτες της εταιρίας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους ρυθμούς της μουσικής του συγροτήματος C:REAL, που συμμετείχαν για μια μοναδική special guest performance.

Σημειώνεται ότι το 1ο κατάστημα REPLAY άνοιξε στο Κολωνάκι και μέσα στην πορεία των 30 χρόνων η εταιρία εδραίωσε την διάθεση των προιόντων REPLAY μέσω 41 σημείων πώλησης (καταστήματα & shop-in-shops) καθώς και μέσω επιλεγμένων καταστημάτων χονδρικής..

Σήμερα προωθεί και διανέμει τα προιόντα REPLAY, στην Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία και πρόσφατα στο Αζερμπαϊτζάν.

Στη Φωτογραφία από αριστερά: Gianpaolo και Sylvia Buziol, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Matteo Sinigaglia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...