Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Barilla χορηγός του “Tutto Italia”

Η Barilla χορήγησε το “Tutto Italia: Cinema e Cultura”, την πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή Ιταλικής κουλτούρας που διοργανώθηκε από τις 19 έως τις 25 Απριλίου στην Αθήνα.

Στηρίζοντας το “Tutto Italia” η Barilla, ως εκπρόσωπος της αυθεντικής Ιταλικής γεύσης, συνέβαλε ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους Αθηναίους να γνωριστούν με μια ευρεία γκάμα απόλαυσης …αλά Ιταλικά, μέσα από ένα πολυσύνθετο πολιτιστικό πλέγμα εκδηλώσεων που ξεκινούσε από το σινεμά και έφθανε ως τη γεύση.

Ειδικά πιάτα Barilla προσφέρθηκαν από γνωστά ιταλικά εστιατόρια της πόλης που συμμετείχαν στο “Tutto Italia” φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πληθώρα γεύσεων από τη γειτονική χώρα, καθώς η ιταλική κουζίνα είναι βασικό και αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουλτούρας.

Παράλληλα, στο μεγάλο πάρτι των εγκαινίων του “Tutto Italia” η Barilla προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους πακέτα δώρων με ποικιλία προϊόντων από τη Barilla προσκαλώντας τους να ζήσουν την αυθεντική ιταλική εμπειρία γεύσης στο σπίτι τους.

Με τη χορηγία στο “Tutto Italia” η BARILLA επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι τα προϊόντα της δίνουν την καλύτερη επιλογή για αγαπημένες συνταγές ζυμαρικών με την πλούσια γεύση, την υψηλή ποιότητα, την αίσθηση του μοντέρνου και του αυθεντικά Ιταλικού γιατί η BARILLA είναι ο πρεσβευτής της ιταλικής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Barilla, γεύση από Ιταλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...