Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μια νέα πρόταση παρουσιάζει η Samsung στην ελληνική αγορά

Κομψός σχεδιασμός και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας από το νέο ψυγειοκαταψύκτη της Samsung RB31


Μία νέα πρόταση, στην κατηγορία των οικιακών συσκευών, παρουσιάζει η Samsung στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζοντας την προϊοντική γκάμα της με το νέο μαύρο ψυγειοκαταψύκτη RB31 (RB31FERNDBC). 

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης της Samsung προσφέρει στον καταναλωτή υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους  χάρη στην ενεργειακή κλάση Α+ που εξοικονομεί έως και 10% ενέργεια σε σύγκριση με την κλάση Α. Επιπλέον ο ψηφιακός Συμπιεστής Inverter (Digital Inverter Compressor) του ψυγείου μπορεί και προσαρμόζει την ταχύτητά του σε 5 διαφορετικά επίπεδα ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς γίνεται συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το σώμα του ψυγείου. Ο ψηφιακός Συμπιεστής της Samsung (Digital Inverter Compressor),  ο οποίος διαθέτει 10ετή εγγύηση, εξασφαλίζει και την αθόρυβη λειτουργία της συσκευής.


Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τη λειτουργία Multi Flow, η οποία επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου, καθώς και το αναδιπλούμενο ράφι “Easy Slide”, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Πέρα από την υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα, το ψυγείο ξεχωρίζει και για τον κομψό σχεδιασμό του, με εσωτερικό φωτισμό από LED και κρυστάλλινα ράφια. Η συνολική καθαρή χωρητικότητά του είναι 310 λίτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...