Κυριακή 27 Μαΐου 2012

VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On

Το Veet για τη φετινή χρονιά, «βάζει το κερί στην πρίζα»!!! Η νέα, επαναστατική VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On έρχεται για να σας προσφέρει το πιο τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας!!! Η VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On απευθύνεται σε όλες εμάς τις σύγχρονες γυναίκες που δε θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας στα ινστιτούτα ομορφιάς, αφού μπορούμε να έχουμε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης και τα πιο σέξι και απαλά πόδια εύκολα και ανέξοδα!!!

Η μοντέρνα VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On εμπεριέχει τα ίδια συστατικά με τα κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!!! Είναι ειδικά σχεδιασμένο με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Η αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και χαρίζει στα πόδια σας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα. To δέρμα σας ενυδατώνεται και παραμένει ακαταμάχητα απαλό έως και 4 εβδομάδες!!!

Απαλλαγείτε λοιπόν από το άγχος των προκαθορισμένων ραντεβού σε ινστιτούτα ομορφιάς, αφού τώρα πια με τη VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On έχετε τον «ειδικό» της καλλυντικής αποτρίχωσης στο σπίτι σας για να έχετε καθημερινά τα πιο τέλεια και περιποιημένα πόδια!!!

Τιμές Λιανικής Πώλησης των προϊόντων VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On
  •  Veet Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-οn 50ml 14,99 Ευρώ
  •  Veet Ανταλλακτικό Κερί Roll on Πόδια & Χέρια 50ml 8,99 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...