Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

H Startrite εγκαινιάζει τη συνεργασία με τα καταστήματα mothercare

Όσοι γονείς, νονοί, θείες αγοράσουν παπουτσάκια Startrite με την κάρτα μέλους family points των καταστημάτων mothercare από 26 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 5 οικογενειακά εισιτήρια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Το κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει είσοδο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και στο πάρκο Θαλάσσιων Θηλαστικών

Kάνετε στη σελίδα των Startrite (https://www.facebook.com/

StartriteShoesDavidandFriendsHellas) και mothercare (https://www.facebook.com/MothercareGreece) στο facebook όπου θα αναρτηθούν οι νικητές και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους διαγωνισμούς και δώρα!

Τα υποδήματα Startrite απευθύνονται αποκλειστικά σε βρέφη και παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση εκτός από την ανατομία στην απόλυτη εφαρμογή του παπουτσιού στο παιδικό πέλμα.

Τα Startrite διακρίνονται για την ανθεκτικότητα τους. Ένα από τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι διατίθεται και σε μισά νούμερα, ενώ υπάρχει επιλογή από διαφορετικά πλάτη εφαρμογής, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο φυσικό σχήμα του ποδιού. Τέλος οι αγκράφες τους είναι σχεδιασμένες για να κρατούν στη σωστή θέση το πόδι και να μπορούν να τα φορούν γρήγορα και εύκολα τα παιδιά, ενώ οι σόλες των παπουτσιών είναι ελαφρές, εύκαμπτες και δεν γλιστρούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...