Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

H eshop-energy κάνει εγκαίνια στη νέα της ιστοσελίδα!


Όσοι έχουν αναζητήσει στην σελίδα του e-shop.gr την κατηγορία «φωτοβολταϊκά» το γνωρίζουν ήδη. Η eshop-energy απέκτησε πρόσφατα τη δική της, ξεχωριστή ιστοσελίδα! Έτσι, στο εξής μπορείτε να συνδέεστε απευθείας στο www.eshop-energy.gr και να ενημερώνεστε για τις πιο ποιοτικές, αξιόπιστες και συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς για εγκαταστάσεις τόσο οικιακών συστημάτων όσο και φωτοβολταϊκών πάρκων!

Το νέο, αυτόνομο site της eshop-energy προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη πλοήγηση στο χρήστη, ο οποίος μπορεί στο www.eshop-energy.gr να λύσει όλες του τις απορίες σε σχέση με τα φωτοβολταϊκά, να δει εγκατεστημένα μας έργα, να διαβάσει σχόλια από εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν για την επένδυσή τους, καθώς και να υπολογίσει τα εκτιμώμενα κέρδη για την εγκατάσταση του δικού του φωτοβολταϊκού, μέσω του ειδικού οδηγού υπολογισμού κερδών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η eshop-energy είναι κοντά στους καταναλωτές σε όλα τα στάδια της διαδικασίας: από την αρχική δωρεάν εκτίμηση της αίτησης, τη δανειοδότηση από την τράπεζα, την επιλογή των κατάλληλων συστημάτων και την εγκατάστασή τους μέχρι και τη συντήρηση που ενδέχεται να χρειαστούν ύστερα από κάποια χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τώρα και σε νέες, μειωμένες τιμές! Γιορτάζουμε τα εγκαίνια στη νέα μας ιστοσελίδα με εκπληκτικές προσφορές στα φωτοβολταϊκά, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην αρχική σελίδα!

Μια πλοήγηση στο www.eshop-energy.gr θα σας πείσει..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...