Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Para’kito™: η νέα φυσική προστασία από τα κουνούπια

Καινοτομία  και ευκολία στη χρήση τα κύρια  χαρακτηριστικά του


Η φυσική λύση προστασίας από τα κουνούπια Para’Kito™ αποτελεί μία πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια ισχυρή, μεγάλης διάρκειας και φυσική προστασία ενάντια στα κουνούπια.

Η ευκολία στη χρήση του, αφού φοριέται στον καρπό, είναι ένα από  τα βασικά χαρακτηριστικά του, καθώς  επίσης και το γεγονός ότι είναι  ασφαλές για μικρούς και μεγάλους λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχει. Ο συνδυασμός των 7 αιθέριων ελαίων, που αποδεσμεύονται φυσικά, δημιουργούν ένα αόρατο πέπλο προστασίας, το οποίο διώχνει τα κουνούπια.

 Το Parakito™ είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια - από εγκύους έως μικρά παιδιά - και συνιστάται σε άτομα με τάση στις δερματικές αλλεργίες και στους ερεθισμούς, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει χημικά, ενώ το εμποτισμένο με αιθέρια έλαια πλακίδιο δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Το ParaKito™, το οποίο διατίθεται σε περιβραχιόνιο (επαναγεμιζόμενο) με διάφορα έντονα χρώματα και σχέδια και σε Clip (επαναγεμιζόμενο) σε μία σειρά χρωμάτων, είναι μία αξιόπιστη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στις χημικές λύσεις, παρέχοντας 24ωρη προστασία για 15 συνεχείς μέρες, γεγονός που το καθιστά μία προσιτή και οικονομική επιλογή σε σχέση με παρόμοια προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...