Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μυστική συμφωνία με το Ισραήλ για τα φαρμακεία.


Μυστική συμφωνία και συζητήσεις για την ίδρυση αλυσίδας πολύ-φαρμακείων στην Αθήνα από ισραηλινή εταιρία, αποκαλύπτει αύριο Παρασκευή η DEALNEWS Pου κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα έγγραφα του υπουργείου εξωτερικών και τις αποκαλύψεις των wikileaks που μιλούν για τα βρώμικα παιχνίδια των πολυεθνικών που θησαυρίζουν λαδώνοντας πολιτικούς.

Διαβάστε ακόμη στην DEALNEWS:

Οι αποφάσεις Παπανδρέου μετά τις εξελίξεις.


Η ατζέντα Παπανδρέου και οι δύο σημαντικές αποφάσεις που έλαβε. «Θα πάρουμε με συνοπτικές διαδικασίες όποιο μέτρο μας ζητήσει η τρόικα». Δεν πρόκειται να πάμε σε πρόωρες εκλογές. ακόμα ποιους ισχυρούς του χρήματος καλεί άμεσα σε συνάντηση. Τι θα ζητήσει από τους επιχειρηματίες.

Αγωγές κατά του Δημοσίου.

Με αγωγές κατά του Δημοσίου απειλούν εταιρίες που περιλαμβάνονται στη λίστα των οφειλετών. Τι δηλώνουν στην deal οι εκπρόσωποι τους.

Η ΕΚΤ «κόβει» την ρευστότητα

Δραματική εξέλιξη για τις ελληνικές Τράπεζες. Η ΕΚΤ «έκοψε» ξαφνικά την ρευστότητα «κούρεψε» και απέρριψε ομόλογα. Ζητάει διασφαλίσεις. Οι τράπεζες οδεύουν πλέον προς το μηχανισμό ρευστότητας. Πέρα από την Πειραιώς άλλη μια ζήτησε βοήθεια.

Ο Κοντομηνάς δεν δέχεται τα ομόλογα

Ο Κοντομηνάς δεν πουλάει
Οι προτάσεις που δέχεται για τα Village Cinema και η στρατηγική του.
Τι θα ανακοινώσει μέσα στο επόμενο 15νθήμερο
Η πολύπλευρη επιχειρηματική του δραστηριότητα και οι στόχοι του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...