Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τράπεζα Κύπρου εμπιστεύεται την GeoBanking

Η Τράπεζα Κύπρου εκδηλώνει την προτίμησή της στις ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής της GeoBanking, αγοράζοντας το Σύστημα Διαχείρισης Ακινήτων (ΣΔΑ) και επεκτείνοντας τις λειτουργίες του Συστήματος Διαχείρισης Εκτιμήσεων (ΣΔΕ).

Το ΣΔΑ έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις Τράπεζες. Σκοπός του είναι να συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα στοιχεία και τις πράξεις που αφορούν στη διαχείριση πωλήσεων, μισθώσεων και εκμισθώσεων ακινήτων. Το ΣΔΑ διαπερνά οριζοντίως όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που αφορούν στην αγοραπωλησία ακινήτων, αναφορικά με τα νομικά και με τα ασφαλιστικά ζητήματα, ενώ παρακολουθεί και τις διαδικασίες ενοικίασης ή παραχώρησης.

Το ΣΔΕ αποτελεί τη σταθερή επιλογή για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, έχοντας οδηγήσει στη βέλτιστη οργάνωση και τυποποίηση των διαδικασιών, σε μείωση κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας. Είναι μακράν το πιο δημοφιλές προϊόν στην ελληνική Αγορά Εκτιμήσεων, αποδεικνύοντας τη δυναμική του και στις αγορές του εξωτερικού, κυρίως στην Ευρώπη. Με την επέκταση της λειτουργικότητας του ΣΔΕ και την απόφαση εκμετάλλευσης όλων των πλεονεκτημάτων του ΣΔΑ, η Τράπεζα Κύπρου δείχνει την εμπιστοσύνη της στην ολοκληρωμένη υποστήριξη που είναι ικανή να παρέχει η GeoBanking στα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, σε μία εποχή όπου η οικονομική αστάθεια δίδει επιπρόσθετη αξία στην έννοια της διασφάλισης ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...