Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Δυναμική συμμετοχή στην 5η Έκθεση Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την ευγενική χορηγία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ολοκληρώθηκε η 5η Έκθεση Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, που διοργανώθηκε από το ΣΕΓΑΣ στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Για μια ακόμη φορά, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έχοντας θέσει ως στόχο την προαγωγή και εμπέδωση του αθλητικού πνεύματος και της ολυμπιακής άμιλλας από τους νέους, συμμετείχαν σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση, που αποτέλεσε το ετήσιο καθιερωμένο ραντεβού της δρομικής κοινότητας της Ελλάδος, η οποία αριθμεί περισσότερα από 15.000 μέλη, αλλά και της διεθνούς κοινότητας, με τη συμμετοχή περισσότερων των 15.000 αθλητών.
Το εκθεσιακό  περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας –  Athens Half Marathon,  αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που πλαισίωσαν την έκθεση προκειμένου να ενημερωθούν για το  Athens Half Marathon, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στη Μαρίνα του Φλοίσβου στο Π. Φάληρο, στο πάρκο της Καλλιθέας και στο ΣΕΦ.  Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 5η Έκθεση Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσέφεραν υποτροφίες σπουδών, αξίας χιλιάδων ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στηρίζουν ως Ονομαστικός Χορηγός τη διοργάνωση του 3ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου, σε όλο το εύρος του Φαληρικού Όρμου, με τους αγώνες: Ημιμαραθώνιος, Σκυταλοδρομία, 1/4  Μαραθώνιος, Αγώνας Νεότητας, Αγώνας μικρών παιδιών, Δυναμικό Βάδισμα, Αγώνας Φιλανθρωπίας (Charity Run), Αγώνας Διασκέδασης -Athens Fun Run (Coastal Zone).
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο εκθεσιακό  περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και  του Athens Half Marathon, έδωσαν δυναμικό παρών εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του κλασικού αθλητισμού και της δημοσιογραφίας. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Ισπανός Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας AIMS κ. Paco Bora, ο πρώτος Έλληνας νικητής του Μαραθωνίου της κλασσικής διαδρομής και  Πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο βετεράνος δάσκαλος  Τάκης  Σκουλής που έτρεξε στον Φειδιππίδειο Άθλο (Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα), οι υπερ-μαραθωνοδρόμοι  Γιάννης Νικολιάς  και  Γιώργος Πάνος, ο φετινός πρώτος  Έλληνας Σπαρταθλητής  Γεώργιος  Κουτσιούκος, ο μαραθωνοδρόμος Παύλος Τζαναβάρας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Τροκαντερό Γεώργιος  Κατσαμπάνης και ο Διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Παντελής Καψής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...