Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Οι συντονιστές της INTERAMERICAN στο Ορλάντο, για το Συνέδριο της GAMA

Για την Ηγεσία κατά την επόμενη ημέρα άκουσαν και έμαθαν πολλά και ενδιαφέροντα οι συντονιστές του Δικτύου που ταξίδεψαν πρόσφατα στο Ορλάντο των ΗΠΑ και συμμετείχαν στο μεγάλο ετήσιο Συνέδριο της GAMA International. Η εταιρεία είχε και φέτος την πλέον πολυπρόσωπη συμμετοχή από την Ελλάδα.

Στον ετήσιο σχεδιασμό της INTERAMERICAN, μέσα στην πυκνή ροή των αλλεπάλληλων εξειδικευμένων σεμιναρίων και θεματικών ημερίδων για τεχνικές διοίκησης πωλήσεων και νέα προϊόντα, το Συνέδριο της GAMA έχει την ξεχωριστή θέση του στο ενδιαφέρον των συντονιστών του Δικτύου agency που θέλουν να βελτιώνουν συνεχώς τον επαγγελματισμό και τις επιδόσεις τους.

Οι Α. Αντωνάκος, Ι. Δεμοιράκος, Φ. Θωμοπούλου, Ι. Τοζακίδης, Απ. Δοκούζης, Ν. Χαμουζάς, Κ. Παναγόπουλος και Μ. Παπαδοπούλου έφεραν στις αποσκευές της επιστροφής τους τις πολύτιμες γνώσεις για τον δημιουργικό και καινοτόμο συντονισμό ενός σύγχρονου γραφείου πωλήσεων.

Το “First in Class Award”, βραβείο κορυφαίας διάκρισης που απονέμει η GAMA International, κατέκτησε φέτος η Φώφη Θωμοπούλου, που άξια συνεχίζει το έργο του αξεπέραστου πατέρα της Θωμά Θωμόπουλου, του συντονιστή με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην κορυφή των γραφείων πωλήσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...