Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Mπισκότα και μπάρες δημητριακών GranCereale με υψηλή διατροφική αξία.

Η Barilla Hellas παρουσιάζει την αγαπημένη μάρκα GranCereale των Ιταλών τώρα και στην Ελλάδα, με την διατροφική αξία και την μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει σε μπισκότα και μπάρες δημητριακών φτιαγμένων… με τη δύναμη της φύσης.

Τα GranCereale παράγονται από αλεύρι ολικής άλεσης μαλακού σίτου, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και περιέχουν χαμηλά λιπαρά, προσφέροντας μια θρεπτική και απολαυστική λύση για ένα νόστιμο διάλλειμα στην ημέρα μας, που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των σύγχρονων διατροφικών αναγκών.

Με την πρώτη δοκιμή διαπιστώνει κανείς την ξεχωριστή, φυσική γεύση των GranCereale που δεν κάνει κανένα συμβιβασμό σε διατροφική αξία καθώς βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή περιεκτικότητά σε δημητριακά όπως σιτάρι, ρύζι και βρώμη, τα οποία αποτελούν τη βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό μας.

Τα μπισκότα δημητριακών GranCereale θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με την υπέροχη γεύση των τριών ξεχωριστών προϊόντων (ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΡΑΓΑΝΟ - CROCCANTE, ΚΛΑΣΙΚΟ). Επίσης προσφέρουν και μπάρες δημητριακών σε δύο μοναδικές γεύσεις (ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΜΥΡΤΙΛΟ).

Τα προϊόντα GranCereale έρχονται στην Ελλάδα για να φέρουν στους καταναλωτές μία νέα γευστική απόλαυση που στηρίζεται στο πάντρεμα της ξεχωριστής γεύσης, με τα διατροφικά οφέλη που προσφέρουν.

Η ποικιλία των προϊόντων της GranCereale, έρχεται και στη χώρα μας και υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...