Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός με δώρο το Νέο iPad στη σελίδα των GranCereale στο facebook.

Τα GranCereale, τα μπισκότα δημητριακών που προσφέρουν μοναδική γευστική εμπειρία και κερδίζουν την καρδιά των καταναλωτών στην Ελλάδα φέρνουν τη δύναμη της φύσης και στο… facebook με τη νέα τους σελίδα https://www.facebook.com/grancerealegreece.

H facebook σελίδα των GranCereale παρουσιάζει τις γεύσεις των μπισκότων δημητριακών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και μας προτείνει ιδέες για να απολαύσουμε τη φυσική πλευρά της ζωής κάθε μέρα.

Επιπλέον, οι φίλοι της σελίδας των GranCereale θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου, απαντώντας κάθε μέρα σε μία νέα ερώτηση σχετική με τα GranCereale. Κάθε μέρα 1 τυχερός θα κερδίζει μπισκότα GranCereale και όλοι όσοι λάβουν μέρος θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν το Νέο iPad!

Τα GranCereale ήρθαν για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με τις τρεις υπέροχες γεύσεις των μπισκότων δημητριακών (ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΡΑΓΑΝΟ - CROCCANTE, ΚΛΑΣΙΚΟ). Πλούσια σε φυτικές ίνες, τα GranCereale παράγονται από αλεύρι ολικής άλεσης μαλακού σίτου, έχουν υπέροχη γεύση που υπόσχεται να μας κατακτήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...