Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

LG SuperSign Elite-w: Ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακής Σήμανσης

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG SuperSign Elite-w, μια νέα ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης για τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων, που εξασφαλίζει τη διαφοροποίησή τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς. Το LG SuperSign Elite-w αποτελεί ιδανική λύση για μετάδοση ψηφιακού περιεχομένου μέσω διαδικτύου ή τοπικού δικτύου, παρέχοντας τη δυνατότητα υποστήριξης για δημιουργία και διαχείριση ψηφιακού υλικού, ανάπτυξη περιεχομένου και βίντεο.

Το LG SuperSign Elite-w αποτελείται από προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσαρμοσμένες λειτουργίες, συνδυάζοντας την απλή εφαρμογή και την υψηλή απόδοση. Ειδικότερα αποτελείται από το SuperSign Manager και το SuperSign Player (software& hardware), καθώς και από οθόνη συνδεδεμένη με το media player για την προβολή διαφημιστικού υλικού, υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα LCD τηλεοράσεων. Το λογισμικό SuperSign Manager είναι ένα ευέλικτο όλα-σε-ένα πρόγραμμα διαχείρισης, το οποίο επιτρέπει στον διαχειριστή να δημιουργήσει και να προβάλλει περιεχόμενο σε μια οθόνη μέσω του media player.

Όλο το σύστημα είναι εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και τη λειτουργία του. Με την εγκατάσταση του λογισμικού σε web server, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία από οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης στο internet. Επιπλέον είναι εφικτό να μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 1.000 SuperSign players σε ένα web server. Μέσω της πλήρους έκδοσης του web editor παρέχεται η δυνατότητα στον διαχειριστή να χρησιμοποιήσει όλες τις λειτουργίες του συστήματος από τον Η/Υ του.

Επιπλέον το φιλικό στη χρήση και αναβαθμισμένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης υποστηρίζει φωτογραφίες, videos, μουσική, καθώς και online υλικά όπως websites, RSS feed κ.α.. Ο διαχειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο, καθορίζοντας το συγκεκριμένο χρόνο και τη διάρκεια του υλικού που θα προβληθεί.

Η LG Electronics αναγνωρίζει τη δυναμική της επαγγελματικής αγοράς, επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη, προκειμένου να καθοδηγεί τις εξελίξεις στο σχεδιασμό νέων τεχνολογιών και λύσεων, που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του κλάδου και προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που τις αξιοποιούν, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...