Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Οι κρύες νύχτες του χειμώνα αποκτούν το δικό τους άρωμα Air Wick…

Ta νέα  Air Wick αρωματικά κεριά και stick χρωματίζουν, διακοσμούν και αρωματίζουν το χώρο και τη διάθεσή σας!!!

Η νέα σειρά Αρωματικών Κεριών Colour Ambiance Black Edition και τα νέα Αρωματικά Sticks Touch of Luxury της Air Wick ήρθαν για να σας χαρίσουν μια μαγευτική εμπειρία χρωμάτων, αρωμάτων και διακόσμησης που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, συνδυάζοντας μεθυστικό άρωμα με μοναδικό design!

Τα  νέα κεριά Air Wick Colour Ambiance Black Edition αρωματίζουν και φωτίζουν το χώρο σας με σαγηνευτικούς χρωματισμούς. Μόλις τα ανάψετε, μια απαλή και ήρεμη φλόγα αναδύεται μέσα από το κεριά. Η φλόγα απαλά φωτίζει το κομψό σχέδιο του γυαλιού, αλλάζοντας χρωματισμούς για να δημιουργήσει μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Τα κεριά Air Wick Colour Ambiance Black Edition χαρίζουν αίσθηση ευεξίας και φυσικής ηρεμίας στο σπίτι. Ένα καλωσόρισμα θετικής διάθεσης που χαλαρώνει και ξεκουράζει τις αισθήσεις… κυκλοφορεί σε δυο αρώματα και σχέδια:

  • Colour Ambiance Vanilla Bean: υπέροχο άρωμα βανίλιας συνδυασμένο με ζεστές ξυλώδεις νότες και νότες λουλουδιών τους δάσους
  • Colour Ambiance Golden Winter Woods: ένας τέλειος αρωματικός συνδυασμός από ξυλώδεις νότες και καρυκεύματα 

Τα  νέα Αρωματικά Sticks Touch of Luxury από φυσικό μίσχο καλαμιού έχουν κομψή, minimal, διακριτική εμφάνιση και απελευθερώνουν υπέροχα αρώματα από αιθέρια έλαια, εμπνέοντας μια θετική ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης, φυσικά αρωματισμένη και προσδίδοντας μια νότα πολυτέλειας στο χώρο σας! Θα τα βρείτε σε δύο αισθησιακά αρώματα:

  • Mulled Wine & Cinnamon Apple: μεθυστικός συνδυασμός κρασιού, κανέλλας και μήλου
  • Midnight Blackberry & Vanilla Silk: διακριτικό μίγμα από φρέσκο βατόμουρο και βανίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...