Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Ο κινητήρας Direct Drive πλυντηρίων LG με πιστοποίηση από την VDE

Ο κινητήρας LG Direct Drive διακρίνεται με το πιστοποιητικό 20-ετούς διάρκειας ζωής από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις Τεχνολογίες Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής
Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι ο κινητήρας τεχνολογίας Direct Drive, τον οποίο χρησιμοποιεί στα υψηλής καινοτομίας πλυντήρια της, κέρδισε την αναγνώριση της VDE (Ένωση για τις Τεχνολογίες Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής)* για την αντοχή του. Η VDE, ένας από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς και τεχνολογικούς φορείς της Ευρώπης, έδωσε 20ετή πιστοποίηση στον κινητήρα Direct Drive της LG. Ο προηγμένος αυτός κινητήρας εξασφαλίζει ισχυρό αλλά ακόμη πιο αθόρυβο πλύσιμο, και συνοδεύεται από 10-ετή εγγύηση.

Με βάση τα αποτελέσματα των σχετικών δοκιμών (4,2 κύκλοι πλυσίματος την εβδομάδα, 220 κύκλοι το χρόνο), η VDE προσδιόρισε ότι ο κινητήρας Direct Drive της LG θα κρατήσει τουλάχιστον 20 χρόνια, δηλαδή περίπου 4.400 κύκλους πλυσίματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την απονομή ενός πιστοποιητικού υψηλού κύρους, όπως αυτό. Η LG πασχίζει διαρκώς να αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που περνούν με επιτυχία το τεστ του χρόνου», δήλωσε ο κ. Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Home Appliance Company.

«Αυτή η αναγνώριση αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη φήμη της LG αναφορικά με την κατασκευή συσκευών που όχι μόνο προσφέρουν υψηλή απόδοση, αλλά παράλληλα διαθέτουν αξιοσημείωτη αντοχή και αξιοπιστία. Μέσα από τη δέσμευσή της για την αριστεία και την τεχνολογική καινοτομία, η LG παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στο στόχο της, να γίνει το καλύτερο brand στο χώρο των πλυντηρίων».

1 Κάθε χρόνο η VDE δοκιμάζει προϊόντα από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Ο οργανισμός διενεργεί τις επίσημες δοκιμές του περιοδικού των Γερμανών καταναλωτών, ‘Stiwa’.

Το 1998, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, ο Direct Drive της LG ήταν ο πρώτος κινητήρας στον κόσμο που συνδέθηκε απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου, μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση ενέργειας, το θόρυβο και τους κραδασμούς. Από τότε, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις από σειρά οργανισμών που ειδικεύονται σε δοκιμές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...