Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

To Alliott Group ανάμεσα στους φιναλίστ των βραβείων του International Accounting Bulletin για το 2013


Το International Accounting Bulletin αποτελεί το μόνο περιοδικό σε παγκόσμια κλίμακα που καλύπτει τον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών. Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προχώρησε στη διενέργεια των βραβείων ΙΑΒ 2013, μία διάκριση που ξεκίνησε πέρσι και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Οι συμμετοχές για τα φετινά βραβεία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού για πρώτη χρονιά, έξι εταιρείες – αριθμός ρεκόρ -  βρέθηκαν στην τελική ευθεία στην κατηγορία "Association of the Year". Στη συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται στη φάση των φιναλίστ, το Alliott Group, η παγκόσμια ένωση ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων, με παρουσία πάνω από 170 γραφείων σε περισσότερες από 80 χώρες.

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Alliott Group τόνισε: “Ελπίζουμε σε μία από τις κορυφαίες διακρίσεις από το International Accounting Bulletin για το 2013. Αποτελεί ήδη επιτυχία που βρισκόμαστε στους φιναλίστ, κάτι βέβαια που δεν είναι τυχαίο, αφού αντανακλά την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας ανά τον κόσμο και την ευελιξία που μας διακρίνει ως δίκτυο».

Οι νικητές θα επιλεγούν από μία ανεξάρτητη επιτροπή κριτών, συμπεριλαμβανομένων των κ.κ Jane Howard της εταιρείας Wragge & Co, Sue Almond της ACCA, και τον πρόεδρο της εταιρείας ICAS Sir David Tweedie. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την βραδιά απονομής, στις 14 Μαρτίου 2013, στο Λονδίνο.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...