Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Το Ετήσιο Συνέδριο του Διεθνούς Δικτύου Alliott Group θα πραγματοποιηθεί 9 έως 11 Μαΐου στο Δουβλίνο


Το ετήσιο συνέδριο των μελών από τις περιοχές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής θα πραγματοποιήσει ο Διεθνής Οργανισμός Alliott Group – μέλος του οποίου είναι η Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων AE - από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Το συνέδριο που θα έχει τριήμερη διάρκεια θα ανοίξει με το καλωσόρισμα των συνέδρων από τον Παγκόσμιο Πρόεδρο του Alliott Group κ. Γιάννη Κλεώπα. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν μία σειρά ομιλιών από τους εταίρους από όλο το ΕΜΕΑ, με θέματα οικονομικής, λογιστικής και νομικής φύσεως, με βασικό θέμα τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι εταίροι να βοηθήσουν τους πελάτες τους, για μία αναίμακτη έξοδο από την κρίση.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται πάντα κατά τη διάρκεια της ετήσιας αυτής συνάντησης μελών του δικτύου Alliott Group, στην στρογγυλή τράπεζα, όπου τα στελέχη μοιράζονται ιδέες και βέλτιστες πρακτικές χειρισμού πελατών τους. Αυτή τη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης των εταίρων και την ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων από την πλευρά του πελάτη.

Τέλος, γίνεται μία εισαγωγή των νέων στελεχών στο δίκτυο, οι οποίοι παρουσιάζουν την εταιρεία τους και το portfolio των πελατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...