Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αξιόπιστα προϊόντα από την Nyfan για τον Έλληνα καταναλωτή

Την ιδανικότερη λύση για την προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες προσφέρουν οι νέες πέργκολες της εταιρείας Nyfan. Το όνομα της Nyfan είναι συνώνυμο της σιγουριάς, της υψηλής ποιότητας, της εμπιστοσύνης, της σωστής συνεργασίας και της άψογης εξυπηρέτησης.
Η εταιρεία διαθέτει τρεις κατηγορίες περγκόλων που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Συγκεκριμένα την πέργκολα Nyfan Motion που δίνει την δυνατότητα οι κολώνες να παίρνουν διαφορετικές κλίσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου. Ανθεκτική κατασκευή που προτείνεται και για τα ρετιρέ λόγω της δυνατότητας να έρθουν οι κολώνες στήριξης πρόσωπο με το κάγκελο και παίρνοντας κλίση από τον κόμβο, να προβληθεί η κατασκευή έξω από την βεράντα. Την Nyfan Light, που είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα κάλυψης που τοποθετείται – αναρτάται εύκολα σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές. Τέλος την Nyfan Bridge που αναρτάται σε ανοξείδωτες ντίζες ή με ντίζες αλουμινίου σε οποιαδήποτε χώρο, χωρίς την ανάγκη κολώνων στήριξης.

Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας κος Βασίλης Σώμος δήλωσε «η χώρα μας έχει το μεγάλο προσόν να είναι ηλιόλουστη και η εταιρεία μας παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά προϊόντα σκίασης και προστασίας απ’ τις καιρικές συνθήκες. Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά 40 χρόνια και υποστηρίζουμε την ελληνική οικονομία συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...