Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Ημέρα Καριέρας του Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας


Εκατοντάδες σπουδαστές και απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, έδωσαν το δυναμικό παρόν στην φετινή «Ημέρα Καριέρας του Τομέα Επισιτισμού – Τουρισμού», η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, από τις 10.00 – 15.00, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη. 


Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων-Σπουδαστών (Γ.Ε.Α.Σ.) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ευρώπης, του «Xinis Education Festival 2014». 


Κατά την διάρκεια της Ημέρας Καριέρας, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, είχαν τη δυνατότητα να δώσουν συνεντεύξεις σε όσες εταιρείες επιθυμούσαν, προκειμένου να κατοχυρώσουν την θέση τους για την καλοκαιρινή περίοδο.

Κορυφαίες εταιρείες που συμμετέχουν:

ΣΑΝΗ ΑΕ, ALDEMAR HOTELS & SPA, EXCLUSIVE HOTELS, ΑΤΗΕΝΑ PALLAS VILLAGE, PORTO VALITSA, KRIOPIGI BEACH, XENIOS VENTURES HOTELS, POMEGRANATE (PORTES), MARGARITA SEA SIDE HOTEL, POSEIDON HOTEL, GRAND HOTEL RHODES, MITSIS RODOS VILLAGE, ΑLEXANDER BEACH, BOHEME (Brain Hotels), PORTO MYKONOS, AQUIS CAPO DI CORFU, SAN MARCO HOTEL, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΕ

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!
http://www.xinisfestival.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...