Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Παγκόσμια διάκριση για την INTERAMERICAN στα «World Finance Insurance Awards 2010»

Ο θεσμός των ασφαλιστικών βραβείων του διεθνούς κύρους περιοδικού «World Finance», που αναδεικνύει ετησίως τις πλέον σημαντικές παγκοσμίως εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, συμπεριέλαβε από την Ελλάδα στη λίστα των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών την INTERAMERICAN.

Σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης -επί των στοιχείων που έδωσαν οι εταιρείες- της ειδικής κριτικής επιτροπής και του αναγνωστικού κοινού του περιοδικού, η INTERAMERICAN ήταν η εταιρεία που ξεχώρισε από τις τρεις ελληνικές που υπέβαλαν υποψηφιότητα, πληρώντας συνολικά τις προϋποθέσεις βράβευσης. Τα κριτήρια συνδυάζουν την κερδοφορία, την καινοτομία και την πελατοκεντρικότητα με παραμέτρους την πρόσκτηση πελατών, τη διατηρησιμότητα και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων στην εταιρεία.

Συνολικά, συμμετείχαν ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και γενικών ασφαλειών από 56 χώρες και η κριτική επιτροπή συνεκτίμησε, μαζί με την επώνυμη ηλεκτρονική ψηφοφορία των αναγνωστών του «World Finance», όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που ζήτησε και έλαβε από τις εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Το «World Finance» είναι διμηνιαίο αναγνωρισμένο περιοδικό παγκοσμίου βεληνεκούς, που εκδίδει η World News Media, με έδρα το Λονδίνο. Το περιεχόμενό του αφορά σε θέματα για τις κεφαλαιαγορές, το risk management, τις ασφαλίσεις, το εμπόριο, την τεχνολογία και γενικότερα την οικονομία στη σύγχρονη εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...