Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η ΛΥΣΗ SOFTWARE BLADE ARCHITECTURE ΤΗΣ CHECK POINT


Η Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), παγκόσμιος ηγέτης της ασφάλειας στο Internet, σήμερα ανακοινώνει ότι η λύση Software Blade Architecture™, η πρώτη αρχιτεκτονική του κλάδου που ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των επιχειρήσεων για ολοκληρωμένη, ευέλικτη και διαχειρίσιμη ασφάλεια, είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα. Η βραβευμένη αρχιτεκτονική, που βρίσκεται σε κυκλοφορία εδώ και δεκαοκτώ μήνες, είναι προ-εγκατεστημένη και ενσωματωμένη στις λύσεις των συστημάτων της Check Point, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται για να ικανοποιήσει τις νέες ανάγκες για ασφάλεια των επιχειρήσεων, όπως παρεμπόδιση εισβολών, παρεμπόδιση απώλειας δεδομένων (Data Loss Prevention), εφαρμογές web και έλεγχος κινητής πρόσβασης.

Καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ανταποκριθούν στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές στο επίπεδο της ασφαλείας, πολλές από αυτές καταλήγουν να αναπτύσσουν πολλαπλά προϊόντα, πλατφόρμες hardware, κονσόλες διαχείρισης και συστήματα καθημερινής παρακολούθησης. Η διαδικασία αυτή διαμορφώνει περιβάλλοντα ασφαλείας αυξανόμενης πολυπλοκότητας και κόστους. Η λύση Software Blade Architecture της Check Point βοηθά στην επίλυση αυτής της πρόκλησης προσφέροντας μια μοναδική και ενοποιημένη πλατφόρμα που θα αναπτύσσει μία ανεξάρτητη, σπονδυλωτή και διαλειτουργικών εφαρμογών λύση ασφάλειας ή “Software Blades”. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τις λύσεις ασφαλείας που χρειάζονται και δυναμικά να διαμορφώσουν την ασφάλεια των gateways τους για διαφορετικά περιβάλλοντα και websites.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν από μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 30 Software Blades – συμπεριλαμβανομένου του firewall, του virtual private network (VPN), του συστήματος παρεμπόδισης εισβολών (IPS), της παρεμπόδισης απώλειας δεδομένων (DLP), του ελέγχου των εφαρμογών, του ελέγχου κινητής πρόσβασης, του anti-virus, της διαχείρισης πολιτικής ή της τροφοδότησης blades. Για την αντιμετώπιση κάθε νέου ρίσκου, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν επιπρόσθετα Software Blades στην πλατφόρμα ασφαλείας της Check Point. Η αρχιτεκτονική μπορεί γρήγορα να επεκταθεί όσο χρειάζεται, χωρίς επιπρόσθετο νέο hardware και χωρίς διαχειριστική πολυπλοκότητα. Τελικά, προσφέρει νέα επίπεδα ευελιξίας, απλότητας και επεκτασιμότητας, καθώς μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

“Δεκαεπτά χρόνια πρωτοστατώντας στον κλάδο Πληροφορικής με το Firewall-1 για την αγορά της Ασφάλειας και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Stateful Inspection, η Check Point συνεχίζει να βελτιώνει το πεδίο της ασφάλειας με την λύση Software Blade Architecture,” δηλώνει ο κος Γιάννης Γκίκας, Sales Manager της Check Point για την Ελλάδα. “Αυτή η επαναστατική αρχιτεκτονική έχει υιοθετηθεί ήδη ευρέως από τις ελληνικές εταιρίες, καθώς τις ενδυναμώνει με πραγματική ευελιξία που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στο επίπεδο ασφάλειας.”

Τα βασικά πλεονεκτήματα της Software Blade Architecture της Check Point περιλαμβάνουν:
Ευελιξία – Παρέχει το σωστό επίπεδο προστασίας στο επιθυμητό επίπεδο επένδυσης
Δυνατότητα Διαχείρισης – Επιτρέπει άμεση ανάπτυξη των λειτουργιών ασφάλειας και αυξημένη παραγωγικότητα μέσω κεντρικής διαχείρισης των software blades
Συνολική Ασφάλεια – Παρέχει συγκεκριμένα επίπεδα της απαιτούμενης ασφάλειας, σε όλα τα σημεία επιβολής και σε όλα τα επίπεδα του δικτύου
Εγγυημένη Απόδοση – Επιτρέπει τη ρύθμιση της απόδοσης ανά blade προκειμένου να διασφαλίσει την αποδοτικότητα
Χαμηλό TCO – Προστατεύει την επένδυση επιτρέποντας την ενοποίηση και αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές

Τα Software Blades μπορούν να εφαρμοστούν στις περισσότερες συσκευές της Check Point, συμπεριλαμβανομένου των UTM-1®, Power-1®, Series 80® και IP appliances®, στις συσκευές διαχείρισης της ασφάλειας, όπως η Smart-1®, καθώς και σε ανοικτούς servers και μέσα σε virtualized environments. Για επιπρόσθετες πληροφορίες για την Software Blade Architecture της Check Point μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.checkpoint.com/products/softwareblades/architecture/index.html.

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα
Τα Software Blades της Check Point είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορούν να παραγγελθούν από το παγκόσμιο δίκτυο της Check Point των value-added μεταπωλητών. Για πληροφορίες αναφορικά με την τιμολόγηση και εξουσιοδότηση, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://pricelist.checkpoint.com. Για να βρείτε έναν συνεργάτη της, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator/search.do.

Σχετικά με την Check Point Software Technologies Ltd.
Η Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), παγκόσμιος ηγέτης της ασφάλειας στο Internet, αποτελεί τον μοναδικό οργανισμό που προσφέρει Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας για δίκτυα, δεδομένα και τελικά σημεία, ενοποιημένα κάτω από ένα μοναδικό πλαίσιο διαχείρισης. Η Check Point παρέχει σε πελάτες της προστασία χωρίς συμβιβασμούς ενάντια σε όλων των ειδών τις απειλές, μειώνοντας την πολυπλοκότητα της ασφάλειας και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Η Check Point πρωτοστάτησε στον κλάδο με το FireWall-1 και την τεχνολογία με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Stateful Inspection. Σήμερα, η Check Point συνεχίζει να καινοτομεί με την ανάπτυξη της Software Blade Architecture. Η δυναμική Software Blade Architecture παρέχει ασφαλείς, ευέλικτες και απλές λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν στις ακριβείς ανάγκες ασφάλειας του κάθε οργανισμού ή περιβάλλοντος. Οι πελάτες της Check Point συμπεριλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων όλων των 100 εταιριών του Fortune. Οι βραβευμένες λύσεις ZoneAlarm της Check Point's προστατεύουν εκατομμύρια καταναλωτών από χάκερς, spyware και κλοπές ταυτότητας.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...