Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σημαντική διάκριση για την GLOBO στο Info-Com World 2011

Το «Bραβείο Infocom Innovation Award – Best Product CitronGO!» απονεμήθηκε στη GLOBO, στo πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Info-Com World 2011, που διοργανώθηκε για 13η συνεχή χρονιά από τα περιοδικά «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» και «Info-Com» της Smart Press, την περασμένη Τρίτη 25 Οκτωβρίου.  
Το βραβείο  παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο Γενικός και Εμπορικός Διευθυντής της GLOBO
κ. Μάκης Μπονάνος, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Το βραβείο αυτό έρχεται για μια ακόμα φορά να υπογραμμίσει την πρωτοπορία και τα καινοτομικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει η πλατφόρμα CitronGO!. Πρόκειται για μια διάκριση, η οποία σε συνέχεια των επιτυχημένων εγκαταστάσεων της πλατφόρμας CitronGO! στις αγορές του εξωτερικού, σηματοδοτεί ακόμα μία φορά την αναπτυξιακή νοοτροπία του Ομίλου GLOBO και την καινοτομική διάσταση της δραστηριότητάς του. Το βραβευθέν CitronGO!, το GO!Social και ο νεοσύστατος GO!EnterpriseServer, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη διάκριση της GLOBO ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης mobile applications σε παγκόσμιο επίπεδο».
Επιπλέον, το δυναμικό παρών της GLOBO ενισχύθηκε σημαντικά και με την αυτοτελή παρουσία της με περίπτερο, όπου παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό ο καινοτόμος GO!Enterpise Server, που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει ασφαλή, αδιάλειπτη και άμεση πρόσβαση στο εταιρικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε αυτό αφορά μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, εργασίες και σημειώσεις, είτε διασύνδεση με γνωστές CRM και ERP εφαρμογές καθώς επίσης και εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και φακέλους του εταιρικού εσωτερικού δικτύου. Ο GO!Enterprise Server, μέσω της GO!3D τεχνολογίας (Design, Deploy,Distribute) που διαθέτει, εξασφαλίζει ένα φιλικό ,προς το χρήστη, γραφικό περιβάλλον σχεδιασμού, ανάπτυξης και διάθεσης εφαρμογών, επιτρέποντας ακόμα και σε έναν αρχάριο προγραμματιστή να αναπτύξει εταιρικές εφαρμογές που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile, J2ME και Wap που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι ή και οι πελάτες της επιχείρησης.
Το Συνέδριο Info-ComWorld αποτελεί σημείο συνάντησης των στελεχών των αγορών Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Media και γίνεται με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, καθώς τις εργασίες του παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...