Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Υψηλή ραπτική Nikos – Takis με... γεύσεις Δεληολάνη!

Ν. Παναγιωτόπουλος, Κ. Μαυρόπουλος, Νίκος, Χάρης Τσιάρας

Η υψηλή ραπτική συνάντησε τις μοναδικές γεύσεις του Δεληολάνη σε ένα μοναδικό event που έγινε στο Κολωνάκι με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανδρικού καταστήματος των σχεδιαστών Nikos – Takis, στην οδό Σκουφά.

Χάρης Τσιάρας - Θαν. Δεληολάνης
Σχεδιαστές μόδας, δημοσιογράφοι, κοσμικοί, μοντέλα και στυλίστες έδωσαν το παρόν τους και γνώρισαν το νέο χώρο των δημιουργών υψηλής ραπτικής που φιλοδοξεί, μέσα στη κρίση, να αναδείξει πρωτοποριακές λύσεις για το μοντέρνο ντύσιμο με τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή πραγματικότητα.

Ο Θανάσης Δεληολάνης φρόντισε, προσωπικά, για να απολαύσουν οι καλεσμένοι, ξεχωριστές γεύσεις, ποτά αλλά και τα μοναδικά παγωτά Δεληολάνης, από το νέο κατάστημά του στην Λ. Συγγρού.

Ο Χάρης Τσιάρας, ο Ηλίας Σπαντιδέας, σχεδιαστές του οίκου Nikos –Takis υποδέχτηκαν τον σχεδιαστή Κ. Μαυρόπουλο, τον Αλέξη Κωστάλα, τον Bar- bar Ν. Παναγιωτόπουλο, τον Σπ. Μπιμπίλα, τον στυλίστα χρ. Ανδριόπουλο, τον Κυρ. Κερανόπουλο, τον Δημ. Γεωργουλόπουλο, το Ν. Μπάμπαλη πολλά μοντέλα και επιχειρηματίες.

Το catering Δεληολάνης έχει έντονη παρουσία σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις μόδας και ομορφιάς, σε δεξιώσεις αλλά και σε εταιρικές εκδηλώσεις που θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα και το σέρβις με τις καλές τιμές.

Σπ. Μπιμπίλας, Θαν. Δεληολάνης, Νίκος
Δημ. Γεωργουλόπουλος, Σπ. Μπιμπίλας, Χρ. Ανδριόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...