Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα σας τη ζυμώνει η ΓιαγιαΚούλα!

Θέλετε την αυθεντική νοστιμιά της χειροποίητης πολίτικης βασιλόπιτας στο φετινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας; Λαχταράτε το πλούσιο μεθυστικό της άρωμα από μαχλέπι και μαστίχα;

Δώστε την παραγγελία σας στην ΓιαγιαΚούλα και εκείνη θα ζυμώσει για εσάς τη σπιτική σας βασιλόπιτα με την πολίτικη συνταγή που αγαπήσατε.

Απολαύστε γεύση όπως τότε που ζύμωναν οι γιαγιάδες και μοσχοβόλαγε το σπίτι λαχταριστό παραδοσιακό τσουρέκι!

Αλλά και μελομακάρονα, κουραμπιέδες και φυσικά τις πίτες του γιορτινού σας τραπεζιού και πάλι η ΓιαγιαΚούλα θα τις ζυμώσει για εσάς χρησιμοποιώντας ότι πιο φρέσκο και σπιτικό με τα πιο αγνά υλικά για να εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Άνετα θα μπορείτε να πείτε ότι βγήκαν από δικά σας χέρια!

Μπείτε στο site μας www.giagiakoula.gr και δέστε πως όχι μόνο το γιορτινό σας τραπέζι, αλλά και κάθε κάλεσμα ή πάρτι σας, μπορεί να πάρει άλλο άρωμα και γεύση. Τη γεύση και το άρωμα του τόπου μας που μας έμαθε να αγαπάμε το ντόπιο, το αγνό, το παραδοσιακό, το χειροποίητο. Τότε που ζύμωναν οι γιαγιάδες μας και όλοι «χορταίναμε» γεύση από σπιτικές χειροποίητες πίτες της ελληνικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

Γιατί η απάντηση στην κρίση είναι η επιστροφή στις ρίζες μας. Στο άρωμα Ελλάδας!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...