Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η LG γιορτάζει τα 10 της χρόνια στην Ελλάδα!

Η LG Electronics (LG) γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αναδρομή στην επιτυχημένη πορεία της LG Electronics στην Ελλάδα, ενώ αναφορά έγινε στην στρατηγική και στους στόχους της εταιρείας για το 2013.

«Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της LG, παγκοσμίως, πρώτα ακούμε τα όνειρα των καταναλωτών και βάσει αυτών δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις. Στην Ελλάδα, η LG Electronics Ελλάς είναι παρούσα από το 2002. Διαγνώσαμε τη δυναμικής της ελληνικής αγοράς, προτού άλλες εταιρείες εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Η στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε μαζί με τις ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας στη βελτίωση του τρόπου ζωής μέσα από καινοτόμα, έξυπνα και αξιόπιστα προϊόντα», δήλωσε ο κ. Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς. «Η ικανότητα που έχουμε αναπτύξει αυτά τα 10 χρόνια να ερμηνεύουμε σωστά το εγχώριο περιβάλλον και η ευρεία πελατειακή βάση που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπει να θέσουμε ως στόχος μας μέσα στα επόμενα χρόνια την κατάκτηση της κορυφής σε κάθε επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Πιστεύουμε πολύ στην Ελλάδα, στη δυναμική της ελληνικής αγοράς, και κυρίως στους Έλληνες, γι’ αυτό και εμμένουμε στη στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία».

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής 55 ιντσών OLED τηλεόρασης. Βασισμένη στην τεχνολογία WRGB, η μεγαλύτερη και λεπτότερη OLED TV παγκοσμίως, καταδεικνύει την πρωτοκαθεδρία της LG στον τομέα των τηλεοράσεων, με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και υπέροχη σχεδίαση. Επιπλέον οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε παλιές κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλονταν στην 84 ιντσών ULTRA HD TV υπερ-υψηλής ανάλυσης της LG, η οποία έχει 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο και τέσσερις φορές την ανάλυση (3840x2160) από τα υφιστάμενα Full HD panels.

Οι προσκεκλημένοι της LG Electronics Ελλάς είχαν την ευκαιρία να δουν επίσης από κοντά χαρακτηριστικά μοντέλα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, όπως κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, ενεργειακές λύσεις, κλιματιστικά, monitors και συστήματα home theater που συγκεντρώσαν τα βλέμματα και να εντυπωσίασαν με το σχεδιασμό και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Τη ψυχαγωγία των προσκεκλημένων ανέλαβε το συγκρότημα «48 Ώρες», οι οποίοι με γνωστές επιτυχίες απογείωσαν το κέφι. Το party συνεχίστηκε, αποδεικνύοντας ότι Life’s Good!

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η V+O Communication.

Με την LG Electronics Ελλάς τα τελευταία 10 χρόνια ζούμε καλύτερα μαζί!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...