Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

H LG παρουσίασε στη CES 2014 τα νέα πλυντήρια στεγνωτήρια

Mεγάλης χωρητικότητας, μπροστινής και άνω φόρτωσης με τεχνολογία TurboWashTM 


Γρηγορότερα, Μεγαλύτερα και πιο Έξυπνα, τα νέα πλυντήρια της LG, ενσωματώνουν την καινοτόμo τεχνολογία, TurboWash™ με την ευκολία NFC  

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τα νέα πλυντήρια και στεγνωτήρια μπροστινής και άνω φόρτωσης στη διεθνή έκθεση CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει, επίσης, το πλυντήριο 29-ιντσών με τεχνολογία TurboWash™ (μοντέλο WM8000HVA), το οποίο βραβεύτηκε στη φετινά Βραβεία Καινοτομίας CES για την υψηλή απόδοση πλύσης.


Εκτός από το φιλικό προς το περιβάλλον πλυντήριο WM8000HVA, η LG αποκάλυψε τα πλυντήρια-στεγνωτήρια μπροστινής φόρτωσης 29-ιντσών με τεχνολογία NFC, καθώς και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια μπροστινής φόρτωσης 27-ιντσών που διαθέτουν τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Οι επισκέπτες της CES 2014 είχαν την ευκαιρία να δουν τα επίσης 27-ιντσών πλυντήρια-στεγνωτήρια άνω φόρτωσης με τεχνολογία  TurboWash™ καθώς και τα έξυπνα πλυντήρια-στεγνωτήρια που λειτουργούν με την τεχνολογία HomeChat™ της LG.

"Στόχος της LG είναι να σχεδιάζει τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες για τις ανάγκες των καταναλωτών προστατεύοντας τον πλανήτη μας και προσφέροντας μεγαλύτερη αξία στους χρήστες", δήλωσε ο Seong-jin Jo, president και CEO της LG Electronics Home Appliance Company. "Ως η νούμερο ένα εταιρεία πώλησης πλυντηρίων ρούχων μπροστινής φόρτωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για έξι συναπτά έτη, η LG θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στους καταναλωτές και το περιβάλλον."
Τα έξυπνα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG (μοντέλα WT6001HVA και DLGX6002V) ήταν διαθέσιμα στο Smart Home Zone. Με την τεχνολογία HomeChat, μια νέα φυσική γλώσσα μηνυμάτων για τα έξυπνα προϊόντα της LG, οι χρήστες θα μπορούν να θέσουν σε λειτουργία ένα πλυντήριο, να παρακολουθούν την κατάσταση του φορτίου πλύσης, να κάνουν λήψη νέων κύκλων καθώς και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω smartphone ή μέσω της LG Smart TV.
Πλυντήριο LG μπροστινής φόρτωσης φιλικό προς το περιβάλλον
Τονίζοντας τις φιλικές προς το περιβάλλον προσπάθειες της LG, το 29-ιντσών πλυντήριο ρούχων μπροστινής φόρτωσης της εταιρείας βραβεύτηκε με το U.S. Environmental Protection Agency’s 2013 ENERGY STAR ® Most Efficient. Το μοντέλο WM8000HVA της LG είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για τη χρήση νερού.
H τεχνολογία Allergiene™ Cycle αξιοποιεί τη δύναμη του ατμού για να αφαιρέσει τα αλλεργιογόνα από τα ρούχα. Ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, η τεχνολογία Allergiene™ έχει πιστοποιηθεί από το Ίδρυμα Άσθματος και Αλλεργιών της Αμερικής (AAFA).
Με την τεράστια χωρητικότητα στα 5,2 κ.π, το πλύσιμο των king-size παπλωμάτων και του πλήρες σετ κρεβατιού, σε ένα μόνο φορτίο, δεν αποτελεί πρόκληση. Χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση καθαρισμού, η επαναστατική τεχνολογία TurboWash™ της εταιρείας μπορεί να εξοικονομήσει 20 λεπτά ανά φορτίο, συνδυάζοντας το στύψιμο και το ξέβγαλμα. Επιπλέον, η τεχνολογία ατμού της LG αφαιρεί τους πιο δύσκολους λεκέδες, τις μυρωδιές και τις ρυτίδες από τα ρούχα, ενώ η τεχνολογία Smart Diagnosis™ βοηθά τους χρήστες να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Όπως όλες οι κορυφαίες συσκευές πλυντηρίων ρούχων της LG, το πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης 29-ιντσών είναι βασισμένο στην τεχνολογία 6 Motion™. Το καινοτόμο σύστημα της εταιρείας χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό έξι διαφορετικών κινήσεων, προσφέροντας προσαρμοσμένες πλύσεις σε πολλά ρούχα. Ο κινητήρας Inverter Direct Drive διαθέτει 10-ετή εγγύηση και έχει πιστοποιηθεί από την VDE της Γερμανίας για την αποτελεσματική του απόδοση για 22 χρόνια.
Πλυντήριο και Στεγνωτήριο Μεγάλης Xωρητικότητας και Mπροστινής Φόρτωσης από την LG
Το καινούργιο στεγνωτήριο 29-ιντσών της LG (μοντέλα WM4070HVA και DLHX4072V) είναι το πρώτο στην αγορά των ΗΠΑ που προσφέρει την υψηλής ενεργειακής απόδοσης αντλία θερμότητας τεχνολογίας στεγνωτηρίου της LG. Το σύστημα αντλίας θερμότητας βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ανακυκλώνοντας τη θερμότητα που παράγεται κατά τη διαδικασία του στεγνώματος. Εν τω μεταξύ, η υγρασία στο εσωτερικό του στεγνωτηρίου χρησιμοποιείται από το σύστημα Αυτόκαθαρισμού για τον καθαρισμό του συμπυκνωτή. Οι εφαρμογές Filter Checkers και Pocket Filter φυλακίζουν τα σωματίδια ρύπων και τα διαχωρίζουν από τα ρούχα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του στεγνωτηρίου.
Ένα ακόμα σετ πλυντηρίων-στεγνωτήριων 29 ιντσών, αποτελείται από τα μοντέλα WM8500HVA και DLGX8501V, τα οποία προσφέρουν μεγάλες χωρητικότητες, καθώς και την ευκολία της NFC τεχνολογίας. Η ασύρματη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να ‘κατεβάζουν’ τους ειδικούς κύκλους πλύσης στο smartphone τους και στη συνέχεια να μεταφέρουν το πρόγραμμα στις συσκευές με ένα μόνο άγγιγμα του τηλεφώνου στο πλυντήριο. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια μπροστινής φόρτωσης ενσωματώνουν τις τεχνολογίες της LG TurboWash™, Steam και 6 Motion. Διαθέτουν επίσης τις τεχνολογίες Allergiene™ Cycle, Smart Diagnosis™ και Inverter Direct Drive με 10-ετή εγγύηση.
Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Μεγάλης Χωρητικότητας και Άνω Φόρτωσης
Στη φετινή CES, η LG παρουσίασε, επίσης, το σετ πλυντηρίων-στεγνωτήριων 27-ιντσών μεγάλης χωρητικότητας (μοντέλα WT5680HVA και DLGX5681VE, WT1701CV και DLGY1702VE) που διατίθεται στα 5,2 κ.π. και 5,0 κ.π. χωρητικότητα. Οι νέες συσκευές έχουν ενσωματωμένο ένα νέο οριζόντιο σύστημα που τους επιτρέπει να φιλοξενούν περισσότερα ρούχα σε σχέση με άλλα μοντέλα παρόμοιου μεγέθους. Πρόκειται για το πρώτο σετ πλυντηρίων-στεγνωτήριων άνω φόρτωσης που ενσωματώνει την τεχνολογία εξοικονόμησης χρόνου LG TurboWash™.
Τα στεγνωτήρια στα νέα ζευγάρια άνω φόρτωσης της LG είναι εξοπλισμένα με το LG EasyLoad, ένα σύστημα πόρτας διπλής κατεύθυνσης. Αυτό το μοναδικό σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν τις συσκευές με πολύ εύκολο τρόπο. Επιπλέον, τo πλυντήριο χωρητικότητας 5.0 κ.π. διαθέτει χειριστήριο στη μπροστινή πλευρά, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τη ρύθμιση πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να φτάσει πάνω από τη συσκευή. Tα πλυντήρια-στεγνωτήρια άνω φόρτωσης της LG έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα πλυντήρια μπροστινής φόρτωσης της εταιρίας, όπως είναι για παράδειγμα τις τεχνολογίες 6 Motion, Steam και Smart Diagnosis™.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...