Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Epson: Νέοι Σαρωτές Εγγράφων Υψηλής Ταχύτητας

Mε τεχνολογία προηγμένης τροφοδοσίας για απαιτητικές  επιχειρήσεις


 Με υψηλές ταχύτητες σάρωσης και τεχνολογία προηγμένης τροφοδοσίας, η Epson διαθέτει στην αγορά μια νέα σειρά σαρωτών A4 για την ενίσχυση της παραγωγικότητας στον τομέα της αποτύπωσης εγγράφων για ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και διανομή εγγράφων. Τα μοντέλα WorkForce DS-510 και DS-510N έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση και να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και cloud. 

Αυτά τα νέα μοντέλα μικρού μεγέθους παρέχουν ταχύτητες σάρωσης έως 26 σελίδων / 52 εικόνων ανά λεπτό  σε μονόχρωμη και έγχρωμη λειτουργία, καθώς και έναν αυτόματο τροφοδότη  εγγράφων (ADF) με χωρητικότητα 50 σελίδων A4. Και τα δύο μοντέλα παρέχουν σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα, συμπίεση HW JPEG και ανίχνευση διπλής τροφοδότησης με αισθητήρα υπερήχων.

Αυτοί οι ευέλικτοι σαρωτές διαθέτουν  τεχνολογία προηγμένης τροφοδοσίας, η  οποία εξασφαλίζει ομαλή φόρτωση  χαρτιού και μειώνει τον κίνδυνο πολλαπλής τροφοδότησης για αξιόπιστη αποτύπωση εγγράφων κατά την επεξεργασία μεγάλων δεσμίδων.

Πέρα από τις υψηλές ταχύτητες, σε συνδυασμό με το Epson Document Capture Pro, η προαιρετική μονάδα διασύνδεσης δικτύου προσφέρει δυνατότητες ‘push scan’ και δυνατότητα προσαρμογής των εντολών ‘σάρωση σε’, όπως ‘σάρωση σε email’, ‘σάρωση στο Microsoft SharePointTM’ και ‘σάρωση στο cloud’. Ο WorkForce DS-510N διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο.

Οι σαρωτές εγγράφων έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση και να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και cloud. Το λογισμικό EpsonScan παρέχει μεγάλο εύρος λειτουργιών όπως αναγνώριση γραμμοκώδικα, υποστήριξη ζωνικού OCR, TWAIN, ISIS και προγράμματα οδήγησης WIA.

Οι λύσεις Document Capture της Epson για client και server, καθώς και το Document Capture για Mac παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να επιταχύνουν τη ροή εργασιών, καθώς και να αποτυπώνουν, να μετατρέπουν και να διανέμουν τα σαρωμένα στοιχεία σε οποιοδήποτε σχεδόν αποθετήριο ή σύστημα διαχείρισης εγγράφων.

Ο Patrick Perrot, ανώτερος διευθυντής προϊόντων στον τομέα των συστημάτων και λύσεων διαχείρισης εγγράφων της Epson Europe, δήλωσε: «Αυτοί οι σαρωτές έχουν εξοπλιστεί με την τεχνολογία της Epson, η οποία διεκπεραιώνει εύκολα σύνθετες εργασίες, χωρίς να απαιτείται καμία ειδική εκπαίδευση. Αυτό βοηθάει τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τις ροές εργασιών και να αυξάνουν την απόδοση.

«Χάρη στην τεχνολογία ReadyScan LED της Epson, δεν απαιτείται χρόνος για την προθέρμανση των λυχνιών LED. Επίσης, η λυχνίες δεν περιέχουν υδράργυρο και δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση ισχύος. Αυτός ο συνδυασμός δυνατοτήτων παρέχει στις επιχειρήσεις μια ολοκληρωμένη λύση για γρήγορη διαχείριση ηλεκτρονικών εγγράφων.»

Ο WorkForce DS-510 και ο DS-510N θα είναι διαθέσιμοι από το Σεπτέμβριο, στην προτεινόμενη τιμή των 499€ και 669€ αντίστοιχα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...