Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά δύο νέα μοντέλα Ultra HD TV

Με αφορμή το ισχυρό ενδιαφέρον για την εκπληκτική 84 ιντσών ULTRA High Definition TV, η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μοντέλων τεχνολογίας ULTRA HD TV στις 55 και 65 ίντσες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής αγοράς, να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της υπερ-υψηλής ανάλυσης 4K.

«Στην επίσημη και πρώτη παρουσίαση της ULTRA HD TV των 84 ιντσών στην περυσινή CES, το μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα όλων,» δήλωσε ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Electronics Director, LG Electronics Hellas. «Η τεχνολογία ULTRA HD TV είναι αναμφισβήτητα εδώ και τα νέα μοντέλα στις 55 και 65 ίντσες, εξοπλισμένα με σύστημα οπίσθιου φωτισμού NANO FULL LED και αποκλειστική τεχνολογία Tru-ULTRA HD Engine της LG, αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία τηλεοπτικών συσκευών».

Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ήχου

Η νέα σειρά LA970V προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας, με ανάλυση τουλάχιστον 4 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη μιας τυπικής HD TV. Τα μοντέλα ULTRA HD των 55 και των 65 ιντσών προσφέρουν μια εκπληκτικά καθαρή εικόνα, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels. Παράλληλα, η μηχανή επεξεργασίας Tru-ULTRA HD Engine μεγιστοποιεί την ευκρίνεια και εξασφαλίζει εξαιρετικό up-scaling, δίνοντας έτσι στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαμβάνει υλικό οποιουδήποτε format σε ποιότητα που πλησιάζει την αντίστοιχη ULTRA HD. Επιπλέον, η τεχνολογία NANO FULL LED backlighting της σειράς LG LA970V εγγυάται βαθύτερο μαύρο, ομοιόμορφο φωτισμό ολόκληρου του πάνελ και υψηλό βαθμό αντίθεσης. Τέλος, το προηγμένο πάνελ τεχνολογίας LG In-Plane Switching (IPS) εξασφαλίζει υψηλή χρωματική ακρίβεια σε γωνία θέασης που φτάνει τις 178 μοίρες.

Και τα δύο μοντέλα της σειράς LA970V διαθέτουν σύστημα ήχου με 4.1 κανάλια και είναι εξοπλισμένα με κομψά αναδυόμενα ηχεία, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική απόδοση της μεσαίας και υψηλής περιοχής και μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο μπροστινό μέρος της συσκευής, είτε πίσω από αυτή χωρίς να αλλοιώνεται το ηχητικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, τα αναδυόμενα ηχεία μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αναπτύσσονται αυτόματα με το άνοιγμα της τηλεόρασης, και να ‘κρύβονται’ μόλις αυτή κλείνει. Την όλη διάταξη συμπληρώνει ένα ισχυρό subwoofer, τοποθετημένο στο πίσω μέρος της οθόνης.

Μια έξυπνα σχεδιασμένη Smart TV

Από πλευράς  αισθητικής, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο  και ο σχεδιασμός CINEMA SCREEN Design της LG βοηθούν τις συσκευές της σειράς LA970V ULTRA HD να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, η αφοπλιστικά έξυπνη πλατφόρμα Smart TV της LG εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογές και υπηρεσίες περιεχομένου από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το εξαιρετικό Magic Remote της LG, με την αναγνώριση φωνής και τη δυνατότητα ελέγχου μέσω των επιλογών point, wheel και gesture, κάνει την περιήγηση σε μενού, την αναζήτηση υλικού και το gaming μια πολύ εύκολη υπόθεση. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία SmartShare ο χρήστης μπορεί με απλό τρόπο να κάνει ‘Tag On’ σε μια εξωτερική συσκευή (έτσι ονομάζει η LG την επικοινωνία μέσω NFC), και στη συνέχεια να κάνει mirror το περιεχόμενό της στην οθόνη της TV (WiDi και MiracastTM).

Εκπληκτική  Ποιότητα Εικόνας με Πιστοποίηση

Η μοναδική ποιότητα 2D και 3D εικόνας που προσφέρουν οι νέες LG 55’’ και 65’’ ULTRA HD TVs έχει πιστοποιηθεί από δύο καταξιωμένους οργανισμούς, την Intertek και τα Underwriters Laboratories (UL). Και οι δύο οργανισμοί χρησιμοποιούν εξαντλητικές μεθόδους δοκιμών και αξιολόγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν μετρήσεις πολλών παραμέτρων, όπως η γωνία θέασης, η ομοιογένεια του contrast, η χρωματική ακρίβεια και η 3D απόδοση.

Τα νέα μοντέλα LA970V διατίθενται στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής €6.000, για τις 65’’ ίντσες, και €4.000 για τις 55’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...