Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

2ο SCOOTERFESTIVAL «Τεχνόπολις» Γκάζι, 4-6.10.2013


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων του 2ου  SCOOTERFESTIVAL στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι. Πλήθος επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να δουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί σε Scooter, παπιά, ATV και πολλές μοτοσυκλέτες. Παράλληλα events με πολλή μουσική, κέφι αλλά και αδρεναλίνη (γύρος του θανάτου) δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα που πραγματικά την απόλαυσαν οι επισκέπτες. Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση η ΥΑΜΑΗΑ παρουσίασε τη νέα της μοτοσυκλέτα ΜΤ-Ο9.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης αλλά και μαθήματα πρώτων βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ.

Στους εξωτερικούς χώρους, στο κεντρικό φουγάρο, οι CUSTOMIZED μοτοσυκλέτες εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους και οι κλασικές μηχανές θύμισαν σε πολλούς τα νεανικά τους χρόνια.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο της αίθουσας Δ12, τα ηλεκτρικά Scooter και ποδήλατα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών που εκτός από την ενημέρωση από τους ειδικούς, μπορούσαν να τα δοκιμάσουν.

Πόλο έλξης αποτέλεσε η ακροβατική παράσταση από το παρελθόν, ο κλασικός πλέον «ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» προσφέροντας ένα θέαμα που οι θεατές παρακολούθησαν στην κυριολεξία με ενθουσιασμό αλλά και με «κομμένη την ανάσα»!

Ένας τυχερός την Κυριακή το βράδυ έφυγε με δώρο ένα scooter SYM μετά από κλήρωση.

Τέλος, ένα ακόμη μαγευτικό ταξίδι πρόσφερε  η παράλληλη εκδήλωση “Vinyl is back” στους ήδη, αλλά και τους επίδοξους, funs του βινυλίου μια νέα, συναρπαστική και δυνατή εμπειρία στο μοναδικό Show αφιερωμένο στο βινύλιο. Πλούσιο σε συμμετοχές με περισσότερα Καταστήματα Δίσκων αλλά και μεγάλη γκάμα από Ιδιώτες Συλλέκτες και με εκτεταμένη παρουσία από Δισκογραφικές Εταιρείες, Μηχανήματα Αναπαραγωγής Δίσκων (Πικάπ, Ενισχυτές ), Αξεσουάρ για Βινύλια,  Πικάπ κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...