Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι 4 σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design που κέρδισαν σε διαγωνισμό της LG!

Oι σπουδαστές συμμετείχαν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο ευφάνταστης graphic design δημιουργίας με έμπνευση το μότο της εταιρείας ‘Life’s Good’


H LG Electronics (LG) σε συνεργασία με το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design, έδωσαν την ευκαιρία σε 19 τελειόφοιτους σπουδαστές να αποτυπώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την έννοια Life’s Good – Η ζωή είναι ωραία! Η ενέργεια αυτή έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Αφίσα / Poster Design” του Κολλεγίου Βακαλό υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Ντάνη Ψωμά.


Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design η τελετή βράβευσης κατά τη διάρκεια της οποίας η LG ανακοίνωσε τα ονόματα των τεσσάρων νικητών, ενώ παράλληλα εγκαινιάστηκε και η έκθεση με τις δημιουργίες των σπουδαστών, οι οποίες θα εκτίθενται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Πρώτος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Φίλιππος Φραγκογιάννης, δεύτερος νικητής ο Γιώργος Παυλίδης ενώ στην τρίτη θέση σημειώθηκε ισοψηφία με 2 νικητές, τους Γιώργο Καλοφωλιά και Νίκη Λεοντή.  

Ο πρώτος νικητής έλαβε ένα επαγγελματικό LG Colorprime Monitor, ο δεύτερος ένα LG Monitor 27ΕΑ63V-P ενώ ο τρίτος και τέταρτος έλαβαν από ένα LG Monitor 23EN43V-B.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών συμμετείχε το κοινό μέσω ‘like’ σε ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή της LG στο Facebook, ενώ η τελική επιλογή έγινε από πενταμελή κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από δύο στελέχη της εταιρείας LG Electronics και δύο στελέχη του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού μέτρησε ως 1 ψήφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...