Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Mediterranean College Περιζήτητοι οι απόφοιτοι του Προγράμματος MBA.

Οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  εταιριών και οργανισμών που έχουν την πρόθεση να προσλάβουν προσωπικό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, εφόσον τα εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να διαχειρίζονται τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Από την άλλη η αύξηση  του ανταγωνισμού διεθνώς, αναδεικνύει την αξία της γνώσης και την ανάγκη να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται. Για το λόγο αυτό άλλωστε, επιδίωξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών γενικότερα που θέλουν να αναπτυχθούν, είναι να προσλαμβάνουν  τους καλύτερους αποφοίτους.


To Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα απόκτησης ενός κορυφαίου και ισχυρού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master of Business Administration,  με τα  νέα τμήματα  που θα ξεκινήσουν εντός Ιανουαρίου 2014.  Η διάρκεια του Προγράμματος είναι  δύο έτη part time και η Γλώσσα διδασκαλίας Ελληνική ή Αγγλική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, μεταξύ άλλων και των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, προσφέρει σε όλους τους αποφοίτους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των  κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων των δημοσίων πανεπιστημίων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr


To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...