Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η LG ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Ανταλλαγής "ΘΕΛΩ LG G2”

10 τυχεροί κάθε μέρα για 10 ημέρες


Με αφορμή το επιτυχημένο λανσάρισμα του LG G2 τον Οκτώβριο, η LG Electronics ανακοινώνει την έναρξη του πρωτοποριακού Προγράμματος Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” και καλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία του LG G2 δοκιμαστικά για ένα μήνα και αν επιθυμούν να το κάνουν δικό τους για πάντα!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που θα συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις να ανταλλάξουν το ίσης αξίας smartphone τους που έχουν αγοράσει τον τελευταίο χρόνο µε ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για έναν ολόκληρο µήνα, κι αν θέλουν να το κρατήσουν για πάντα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ενώ η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και η τελευταία την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτώνται καθημερινά στο microsite, ενώ η τελική λίστα θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η κατοχή smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599 με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012, να είναι κάτοικοι Ελλάδας και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι τυχεροί που έχουν ως τόπο διαμονής την Αττική θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή μέσω επίσκεψης μέλους της ομάδας LG G2, που θα τους επισκέπτεται στον τόπο που επιθυμούν. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, η ανταλλαγή θα πραγματοποιείται µέσω υπηρεσίας courier µε χρέωση της LG.

Παράλληλα, το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” θα υποστηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκειά του από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα θα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.

Μετά το δοκιμαστικό διάστημα του ενός μηνός, οι τυχεροί, εφόσον επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν για πάντα το ολοκαίνουργιο LG G2 τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...