Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Με βραβεύσεις από δύο Ευρωπαϊκά Περιοδικά και μία Καταναλωτική Οργάνωση υποδέχτηκε το 2014 η ESET

Με σειρά βραβεύσεων ξεκίνησε το 2014 για την ESET, κορυφαία εταιρία στη βιομηχανία λύσεων ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές. Από πλευράς περιοδικών, το γερμανόφωνο «Android Magazine»  αναγνώρισε τη λύση ESET Mobile Security ως την εφαρμογή με την καλύτερη λειτουργία Anti-Theft, ενώ το «IT Professional» Πολωνίας απένειμε στη λύση ESET Endpoint Security τον τίτλο του «Προϊόντος της Χρονιάς». Παράλληλα, σύμφωνα με την Ολλανδική Οργάνωση Καταναλωτών «Consumentenbond» το ESET Smart Security 7 θεωρείται η καλύτερη σουίτα ασφαλείας στην αγορά.


Αναλυτικότερα, η «Consumentenbond» ανακοίνωσε πρόσφατα τα αποτελέσματα αξιολόγησης προϊόντων ασφάλειας, βάσει των οποίων το ESET Smart Security 7 κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στα 18 προϊόντα που δοκιμάστηκαν. «Η λύση ESET Smart Security παρουσιάζει πολύ καλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα: άριστη προστασία, χαμηλή επιβάρυνση συστήματος και ευχρηστία», όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση της οργάνωσης.


Οι αναγνώστες του πολωνικού περιοδικού «IT Professional», που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ειδικούς του τομέα IT, ανέδειξαν το ESET Endpoint Security ως «Προϊόν της Χρονιάς». Το ESET Endpoint Security κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο και, σύμφωνα με τη δήλωση των εκδοτών, οι αναγνώστες επιλέγουν «σύνθετες λύσεις, ιδανικές για χρήση σε αναπτυγμένες υποδομές IT, όπου η απομακρυσμένη διαχείριση είναι ζωτικής σημασίας.»

Τέλος, στη λύση ESET Mobile Security για Android smartphones και tablets απονεμήθηκε το βραβείο «Best App» στην κατηγορία Anti-Theft από το γερμανόφωνο περιοδικό «Android Magazine». Η ίδια λύση, πάλι στη Γερμανία, πέτυχε υψηλές βαθμολογίες (τόσο η δωρεάν όσο και η premium έκδοση) σε αξιολόγηση του ComputerBild, περιοδικού για υπολογιστές που έχει την υψηλότερη αναγνωσιμότητα στη Γερμανία. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η ESET λάνσαρε τη νέα γενιά του ESET Mobile Security σε δοκιμαστική μορφή BETA, με βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας και πλήρως ενσωματωμένη τη λειτουργία Anti-Theft στην πλατφόρμα my.eset.com. Παράλληλα, σε ξεχωριστή δοκιμή του ίδιου περιοδικού, το ESET Smart Security υπήρξε ένα από τα έξι μόνο σχετικά προϊόντα, που μπόρεσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

«Πρωταρχικός στόχος μας στην ESET είναι πάντα οι χρήστες, τα δεδομένα των οποίων προστατεύουμε, να μπορούν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν τον κυβερνοχώρο. Είμαστε ευτυχείς που οι αναγνώστες πολύ γνωστών περιοδικών στη Γερμανία και την Πολωνία, καθώς και η οργάνωση καταναλωτών στην Ολλανδία, επιδοκιμάζουν τις προσπάθειές μας με αυτά τα εξαιρετικά βραβεία» δήλωσε ο Miroslav Mikus, Επικεφαλής του τμήματος EMEA Sales and Marketing της ESET.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...