Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η LG παρουσιάζει το κορυφαίο MP76 IPS monitor

Mε εντυπωσιακό σχεδιασμό και εκπληκτική ποιότητα εικόνας


Με διαφανή βάση στήριξης και πολύ λεπτό πλαίσιο, το κομψό MP76 διαθέτει πάνελ Full HD IPS και τεχνολογία Flicker-Safe για ακόμη πιο άνετη και ξεκούραστη χρήση 

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το MP76, ένα ολοκαίνουριο monitor 24’’ με πάνελ τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD, το οποίο εντυπωσιάζει όχι μόνο λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών, αλλά και λόγω του πρωτοποριακού του σχεδιασμού. Ο συνδυασμός της διαφανούς βάσης Crystal Float Stand με το πολύ λεπτό CINEMA SCREEN Design της LG οδηγεί σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μαγνητίζει το βλέμμα. Παράλληλα, το πάνελ IPS χαρίζει στο MP76 εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ τα πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία LG¡ Flicker-Safe και η λειτουργία ανάγνωσης Reader Mode, συμβάλλουν σε μια απίστευτα ξεκούραστη εμπειρία για τα μάτια του χρήστη.


«Με το MP76 βρήκαμε το σημείο της τέλειας ισορροπίας ανάμεσα στο σύγχρονο σχεδιασμό, την κορυφαία ποιότητα εικόνας και την άνεση για το χρήστη», δήλωσε ο κ. Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του IT Business Division στην LG Electronics. «Η LG θα συνεχίζει να σχεδιάζει monitor υψηλής αξίας, ώστε να καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στο γραφείο».

Το κομψό μεταλλικό φινίρισμα και η διαφανής βάση Crystal Float δίνουν την αίσθηση ότι το MP76 αιωρείται στο χώρο, ενώ οι καθαρές και απέριττες σχεδιαστικές γραμμές του επιτρέπουν να ενταχθεί σε οποιοδήποτε χώρο, προσθέτοντας στη συνολική αισθητική. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στον τοίχο, όπου λόγω του αναβαθμισμένου CINEMA SCREEN Design και του εξαιρετικά λεπτού πλαισίου, το MP76 monitor 24 ιντσών εξασφαλίζει μία απαράμιλλη εμπειρία θέασης.

Η τεχνολογία in-plane switching (IPS) εγγυάται ζωντανά χρώματα και ακρίβεια στην απόδοση της χρωματικής παλέτας αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρειας της εικόνας. Το MP176 ξεχωρίζει, όμως, και για τις επιδόσεις του στην κίνηση. Τα αντικείμενα εμφανίζονται να κινούνται πολύ πιο ομαλά σε σχέση με άλλα διαθέσιμα monitors της αγοράς, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ πιο ξεκούραστη θέαση, ενώ εντυπωσιακά μεγάλη είναι και η γωνία θέασης του νέου LG Full HD MP76 IPS.

Παράλληλα, καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση για το χρήστη, ακόμη και σε συνηθισμένες εφαρμογές. Για παράδειγμα, η λειτουργία Reader Mode κάνει το φόντο οποιασδήποτε εικόνας να μοιάζει με χαρτί, ώστε να μειώνεται η κούραση των ματιών, ενώ η - πιστοποιημένη από τον TUV-  τεχνολογία Flicker-Safe της LG εξαφανίζει το flicker της οθόνης, προστατεύοντας ακόμη περισσότερο τα μάτια του χρήστη από την κούραση.

Τα τελευταία χρόνια, τα IPS monitor της LG έχουν κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση χάρη στην κορυφαία ποιότητα εικόνας και τον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό. Μεταξύ των διακρίσεων συγκαταλέγονται τα γερμανικά βραβεία Plus X και Red Dot Design, καθώς και το ιαπωνικό G-Mark. Το μοντέλο LG 29EA73 έχει κερδίσει τη διάκριση Quality & Performance Mark (QPM) της Intertek, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα που επέδειξε και στις επτά κατηγορίες δοκιμών της Intertek, όπως μεταξύ άλλων, η χρωματική ακρίβεια, η απόδοση των χρωμάτων και η γωνία θέασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...