Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δυναμική παρουσία της FILA στην έκθεση Sports and Fashion Show 2011

Δημιουργική και δυναμική παρουσία είχε η FILA με 2 ξεχωριστά περίπτερα στην έκθεση Sports and Fashion Show 2011, που έγινε από 23 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”!

Η FILA έδειξε με τη παρουσία της ότι αποτελεί ένα εξαιρετικά ανερχόμενο brand όχι μόνο στη παγκόσμια αθλητική αγορά, αλλά και στην ελληνική, καθώς μάλιστα το νέο μοντέλο FILA DLS Nitrous διατίθεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, απευθείας από την Αμερικάνικη συλλογή της εταιρίας. Το DLS Nitrous προσφέρει μέγιστη απορρόφηση κραδασμών, τέλεια υποστήριξη του πέλματος και απόλυτο έλεγχο κάθε κίνησης, όπως διαπίστωσαν χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού που είχαν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Επί πλέον η FILA παρουσίασε τα νέα FILA Skeletoes, τα μοναδικά παπούτσια για όλες τις χρήσεις που μοιάζουν με γάντι για το πόδι! Το πόδι γλιστρά με ευκολία μέσα στο παπούτσι, τα δάχτυλα μπαίνουν εύκολα σε 4 θήκες, μια για κάθε δάχτυλο, εκτός από τα 2 μικρά δάχτυλα που μπαίνουν μαζί. Τα Skeletoes έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, έχουν κάνει τρελές πωλήσεις στην Αμερική και τώρα έρχονται να κατακτήσουν και την Ελλάδα. Τα νέα δαχτυλοπάπουτσα της FILA δοκιμάστηκαν στην έκθεση και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε συνδυασμό με την χαμηλή τους τιμή, που δεν υπερβαίνει τα 50€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...