Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

MISKO LIKE στα «MISKO Παραδοσιακά» και φύγαμε για Ζαγοροχώρια!

Η MISKO, η πιο ιστορική μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα και η νέα σειρά ζυμαρικών «MISKO Παραδοσιακά» που περιλαμβάνει σχήματα εμπνευσμένα από παραδοσιακές περιοχές της Ελλάδας, ξεκίνησαν από τις 20 Σεπτεμβρίου το πιο δημιουργικό γευστικό παιχνίδι και διαγωνισμό στη σελίδα http://paixnidi.misko.gr/ με δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για 4 άτομα στα γραφικά Ζαγοροχώρια.

«Φτιάξε τη δική σου συνταγή», αυτή είναι η πρόσκληση που μας απευθύνουν τα «MISKO Παραδοσιακά» για να δημιουργήσουμε τις δικές μας συνταγές με «MISKO Παραδοσιακά» και να τις αφιερώσουμε στους αγαπημένους μας μέσω του Facebook. Ήδη πάρα πολλοί καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί μπαίνοντας στην ειδική σελίδα που δημιουργήθηκε για το παιχνίδι και έχουν ήδη λάβει μέρος ψηφίζοντας με «MISKO-likes» τις συνταγές των φίλων τους.

Ο αριθμός των φίλων των παραδοσιακών γεύσεων που προτείνουν τα «MISKO Παραδοσιακά» αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται. Μπείτε κι εσείς στο http://paixnidi.misko.gr/ για να απολαύσετε το γευστικό παιχνίδι της νέας σειράς «MISKO Παραδοσιακά» και να διεκδικήσετε το μεγάλο δώρο!

MISKO Παραδοσιακά Φέρνουν την παράδοση… στο τραπέζι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...