Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην με τα Barilla Ολικής Αλέσεως στη Μαρίνα Φλοίσβου

Τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως με την υποστήριξη του περιοδικού SHAPE διοργανώνουν το πιο Ευ Ζην πενθήμερο του καλοκαιριού από την Τετάρτη 6 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Διασκεδαστικά happenings και διαγωνισμοί με δώρα περιμένουν όλους όσους θα επισκεφτούν τα Barilla Ολικής Αλέσεως τις ημέρες της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνονται γευστικές δοκιμές με Barilla Ολικής Αλέσεως και σάλτσες Barilla, και ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μαγειρεύει ζωντανά στην κουζίνα των Barilla Ολικής Αλέσεως δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις για όλους τους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος σεφ της Barilla θα κάνει επίδειξη live cooking την Παρασκευή 8 Ιουνίου από τις 18:00-21:00, το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 15:00 έως 18:00 και την Κυριακή 10 Ιουνίου από 13:00 έως 16:00.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από επαγγελματία διατροφολόγο για την αξία της ισορροπημένης διατροφής και των Barilla Ολικής Αλέσεως και να κάνουν λιπομέτρηση στον χώρο της εκδήλωσης. Τέλος, το Σάββατο από τις 15:00 έως τις 18:00 ο ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92.3 θα δώσει το παρών στο event, εκπέμποντας ζωντανά από την Μαρίνα Φλοίσβου.

Τα Ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως παρασκευάζονται από 100% σιμιγδάλι Ολικής Αλέσεως υψηλής ποιότητας και διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά των ζυμαρικών Barilla. Πλούσια σε γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που με μία μόνο μερίδα καλύπτουν περίπου το 20% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε φυτικές ίνες, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλους όσοι θέλουν να συνδυάζουν την υψηλή διατροφική αξία και την εξαιρετική γεύση στο καθημερινό τραπέζι.


Barilla Ολικής Αλέσεως: Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...