Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κορυφαία τεχνολογία IPS με τη νέα σειρά Personal TVs της LG

Η LG Electronics παρουσιάζει τις DM52 και M52, τις νέες σειρές Personal TV υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν λειτουργίες τηλεόρασης και οθόνης Η/Υ, αξιοποιώντας την τεχνολογία IPS, που παρέχει ρεαλιστικά χρώματα και εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. Με τις νέες σειρές οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από multimedia περιεχόμενο ψυχαγωγίας, μέσω του δέκτη σήματος αναμετάδοσης HD και άλλου υλικού που μπορεί να αναπαραχθεί από έναν Η/Υ σε ανάλυση Full HD.

«Με την ενσωμάτωση της ψηφιακής ψυχαγωγίας και του internet, η LG βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας των τηλεοράσεων. Αναπτύσσουμε μοναδικές Personal TVs, σχεδιασμένες για να προσφέρουν πιο έξυπνες και πιο προσωποποιημένες εναλλακτικές προτάσεις σε σύγκριση με την παραδοσιακή θέαση, είτε πρόκειται για 3D gaming, σερφάρισμα στο διαδίκτυο ή απλά παρακολούθηση της αγαπημένης σειράς», δήλωσε ο κ. J.J. Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του τμήματος IT Business της LG Home Entertainment Company. Οι Personal TVs διαθέτουν δυνατότητες Picture-in–Picture (PIP), επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν πολλαπλά παράθυρα και να παρακολουθούν τηλεόραση ενώ εργάζονται στον Η/Υ. Επιπλέον, οι νέες οθόνες ενσωματώνουν την τεχνολογία ήχου Infinite Surround Sound, προσφέροντας μια πλούσια ηχητική εμπειρία, ενώ διαθέτουν δύο θύρες HDMI, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη σύνδεση κονσόλων videogames και άλλων συμβατών συσκευών. Επίσης, η λειτουργία USB Quick View ελαχιστοποιεί τους χρόνους φόρτωσης του Η/Υ και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο όπως ταινίες, βίντεο κλιπ και εικόνες, γρήγορα και εύκολα απευθείας από τη θύρα USB.

Oι νέες οθόνες Personal TVs της LG, είναι εξοπλισμένες με πάνελ τύπου In-Plane Switching (IPS), σε αντίθεση με τις συμβατικές οθόνες που χρησιμοποιούν πάνελ Twisted Nematic (TN). Η τεχνολογία IPS ενισχύει την πιστότητα των χρωμάτων και μειώνει τις διαβαθμίσεις στην απεικόνιση, επιτρέποντας στις Personal TVs να αναπαράγουν ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα. Η λειτουργία Smooth Color Change εξαλείφει τη θολούρα κατά τη γρήγορη εναλλαγή σκηνών δράσης, αθλητικών στιγμιότυπων και βιντεοπαιχνιδιών, εξασφαλίζοντας καθαρές και υψηλής ευκρίνειας εικόνες. Χάρη στην εντυπωσιακή γωνία θέασης 178 μοιρών, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν εικόνες υψηλής ποιότητας, χωρίς αλλοιώσεις στα χρώματα, είτε κάθονται, στέκονται ή βρίσκονται ξαπλωμένοι. Ο συνδυασμός όλων αυτών των τεχνολογιών, προσφέρει μια πλούσια και άνετη εμπειρία θέασης.

Με ότι πιο πρόσφατο στην τεχνολογία CINEMA 3D, η οθόνη Personal TV DM2752 προσφέρει άνετη 3D θέαση με τη χρήση των ελαφρών, flicker-free γυαλιών της LG. Επιπλέον, η DM2752 διαθέτει μία εύκολη στη χρήση λειτουργία μετατροπής από 2D σε 3D, έτσι ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν απεριόριστο 3D περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, ενώ το 3D Effect Mode βελτιώνει τις τροποποιημένες εικόνες, προκειμένου να προσφέρει μια πιο καθαρή και συναρπαστική 3D εμπειρία. Η λειτουργία μετατροπής δουλεύει με ή χωρίς τη χρήση Η/Υ και ενεργοποιείται αυτόματα για τα παιχνίδια, προσφέροντας την απόλυτη 3D εμπειρία παιχνιδιού. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία Dual Play της LG επιτρέπει στους gamers να παρακολουθούν δύο διαφορετικές εικόνες σε πλήρη οθόνη την ίδια στιγμή, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα συναγωνισμού.

Οι σειρές Personal TVs της LG διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία και την αυξημένη λειτουργικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κορυφαία LG M2382 η οποία σύμφωνα με review του περιοδικού CHIP – γερμανικό περιοδικό υψηλής αναγνωσιμότητας - απέσπασε τη διάκριση ως η κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε άλλες οθόνες με δυνατότητες τηλεοπτικής αναμετάδοσης.

Η LG θέτει για ακόμη μία φορά νέα πρότυπα στην κατηγορία των Personal TVs, δημιουργώντας λύσεις στην αιχμή της τεχνολογίας για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και ταυτόχρονα, ιδανικές και προσιτές στους χρήστες, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...