Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η ESET παρουσίασε λύσεις για ασφαλές gaming στο Gaming Money Conference 2012

Τις λύσεις ασφαλείας της ESET είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του Gaming Money Conference 2012, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τίτλο: «Το νέο τοπίο στην Ελληνική αγορά τυχερών παιγνίων». Η ESET, βραβευμένη για την τεχνολογία της στο χώρο της ασφάλειας, στήριξε ως Bronze Sponsor το συνέδριο, το οποίο εστίασε στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που δημιουργούνται για τους παρόχους τυχερών παιγνίων, αλλά και τους κατασκευαστές, προμηθευτές τεχνολογίας και τους υπόλοιπους προμηθευτές του κλάδου.

Ειδικά για τις ανάγκες των gamers, η ESET προτείνει τις λύσεις ESET NOD32 Antivirus 5 και ESET Smart Security 5, οι οποίες διασφαλίζουν ένα συνεχές επίπεδο προστασίας με ομαλή λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα να καταναλώνονται ακόμα λιγότεροι πόροι συστήματος. Οι λύσεις της ESET είναι σχεδιασμένες ώστε να αναβάλλεται η σάρωση αρχείων ή να σαρώνονται μόνο τα εκτελέσιμα αρχεία/executables για την αποφυγή καθυστερήσεων, καθώς επίσης οι ενημερώσεις του λογισμικού να πραγματοποιούνται σε ώρες που δεν επηρεάζεται η επίδοση του παιχνιδιού. Διαθέτουν τέλος τη λειτουργία Gamer Mode, που δεν αποσπά την προσοχή του χρήστη από το παιχνίδι με το άνοιγμα pop-up παραθύρων.

Τους λόγους για τους οποίους η ESET συμμετείχε στο συνέδριο Gaming Money Conference 2012 εξήγησε ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas: «Το online gaming είναι από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο διαδίκτυο και έχει μετατραπεί σε μια τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση, με αποτέλεσμα οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία. Η ESET, με τις λύσεις ESET NOD32 Antivirus 5 και ESET Smart Security 5, συνδυάζει άριστα την ασφάλεια με την ταχύτητα επιδόσεων, εξασφαλίζοντας στους χρήστες την απαραίτητη προστασία για απολαυστικές εμπειρίες gaming».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...