Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Mε το πρόγραμμα της BRAUN «Αναβάθμιση Τώρα» αναβαθμίζετε την παλιά σας συσκευή με μια ολοκαίνουργια

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Braun σε προνομιακή τιμή!


 Η BRAUN παρουσιάζει αποκλειστικά το πρόγραμμα «Αναβάθμιση Τώρα» και σας προσκαλεί να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας προσωπικής περιποίησης με τα τελευταία μοντέλα BRAUN, σε εκπληκτικά προνομιακές τιμές. Το πρόγραμμα της BRAUN «Αναβάθμιση Τώρα» θα έχει περιορισμένη διάρκεια από τις 15 Ιανουάριου έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2013 και για επιλεγμένα μοντέλα ξυριστικών μηχανών, αποτριχωτικών μηχανών και συσκευών περιποίησης μαλλιών σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Με το πρόγραμμα «Αναβάθμιση Τώρα», έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την παλιά σας συσκευή BRAUN με μια ολοκαίνουργια και να απολαμβάνετε τα οφέλη της προηγμένης τεχνολογίας των νέων μοντέλων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν, να κρατάτε τις παλιές σας συσκευές, όταν με τη BRAUN μπορείτε τόσο απλά και οικονομικά να επωφεληθείτε από τα νέα μοντέλα. Αυτή η μοναδική προσφορά ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα προσωπικής φροντίδας BRAUN.

Η BRAUN πρωτοπορεί στον σχεδιασμό εντυπωσιακών, καινοτόμων και αποτελεσματικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Τώρα, είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε και εσείς μια συσκευή BRAUN σε προνομιακή τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.braun.com/gr ή καλέστε στο 210 9478732-733, 2310 928972
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...