Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τα Public αποτέλεσαν τον απόλυτο προορισμό για τους απανταχού gamers το 2010!

Μοναδικά προνόμια για το 2011, επιφυλάσσει η αλυσίδα καταστημάτων Public για το gaming κοινό. Η αρχή γίνεται με τη συμμετοχή των Public (www.public.gr) στην παγκοσμίου φήμης έκθεση GAME ON 2.0, που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη και θα διαρκέσει έως το τέλος Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες με κάθε αγορά videogame μέσω του www.public.gr θα μπορεί κανείς να λάβει 2 προσκλήσεις για να επισκεφθεί την έκθεση δωρεάν. Πρόκειται για τη διεθνούς φήμης έκθεση *GAME ON 2.0 που απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη και το Λονδίνο και ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά προσελκύοντας πάνω από 20.000 επισκέπτες μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας!

Η παρουσία των καταστημάτων Public στην έκθεση αντανακλά την βαρύτητα που δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Public (www.public.gr) στον τομέα του gaming, η οποία αποδεικνύεται και από μία σειρά καινοτομιών που έχει εφαρμόσει. Συγκεκριμένα στα καταστήματα Public μπορεί κανείς να βρει τους μεγαλύτερους χώρους με διαδραστικές ζώνες και να απολαύσει παιχνίδι σε περισσότερες από 30 διαφορετικές κονσόλες. Παράλληλα η διαρκώς ανανεωμένη λίστα που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους software και τουλάχιστον 300 επιλογές σε accessories έχουν συντελέσει στα πολύ υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.

Επίσης, η καινοτόμος και αποκλειστική υπηρεσία της ανταλλαγής μεταχειρισμένων παιχνιδιών (used gaming) – που ήρθε στην Ελλάδα από τα Public ακολουθώντας τα trends του εξωτερικού-, καθώς και μία σειρά εκδηλώσεων που δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερωθεί σχετικά με tips & tricks για το πώς θα περάσει τις πίστες, αναδεικνύουν τα καταστήματα Public ως τον απόλυτο προορισμό για gaming.

…Σκέφτεσαι ατέλειωτο gaming; Σκέψου Public! www.public.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...