Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

“WINEnot?” Μια νέα έξυπνη οινοκεντρική πρόταση εξόδου

Aπό την «TSANTALI Wines & Spirits»

Επιτέλους ήρθε η απάντηση στο συχνό ερώτημά που τίθεται τον τελευταίο καιρό: «να βγούμε έξω ή όχι σήμερα το βράδυ;». Η νέα πρωτοβουλία “WINEnot?” από την οινοποιία «TSANTALI Wines & Spirits» αποτελεί τη νέα πρόταση εξόδου στη πόλη, η οποία συνδυάζει απολαυστικές γεύσεις σε επιλεγμένα εστιατόρια, παρέα με οίνους TSANTALI, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Σε συνεργασία με επιλεγμένα εστιατόρια, το “WINEnot?” είναι μια οινοκεντρική πρόταση εξόδου η οποία κάθε μήνα περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα διαφορετικά δημοφιλή εστιατόρια. Κάθε εστιατόριο, προσφέρει ένα πλήρες menu τεσσάρων έως έξι πιάτων συνοδεία επιλεγμένων οίνων TSANTALI σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή κατά άτομο. Το “WINEnot?” ανανεώνει την επιλογή εστιατορίων κάθε μήνα, φροντίζοντας να καλύπτει διαφορετικές κουζίνες, περιοχές της Αθήνας αλλά και γκάμα τιμών.

Στόχος του  “WINEnot?” και της «TSANTALI Wines & Spirits» είναι η καθιέρωση ενός έξυπνου οδηγού γεύσης που θα προσφέρει στους καταναλωτές ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Μέσω του “WINEnot?” τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι έμπειροι οινόφιλοι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν καταξιωμένα εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και να γνωρίσουν τους επιλεγμένους οίνους TSANTALI, σε απόλυτα λογικές τιμές που θα τις γνωρίζουν από την αρχή.

 Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. “WINEnot?” : Φεβρουάριος 2011

Ο KANENAS Maronia Vineyards εγκαινιάζει τον πρώτο μήνα του “WINEnot?”. Λευκός, ροζέ και ερυθρός, ο KANENAS διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματα, το γοητευτικό χαρακτήρα και τη βελούδινη γεύση του, ενώ έχει αποσπάσει 5 διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς το 2010.

Παράγεται στους αμπελώνες TSANTALI στην Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου οίνου, με τον οποίο –σύμφωνα με το μύθο- ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα, κερδίζοντας την ελευθερία και τη συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιθάκη. Το εύρημα του πολυμήχανου Οδυσσέα να αλλάξει το όνομά του αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματος του οίνου. «Όταν τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του, εκείνος απάντησε Κανένας» (Οδύσσεια, Ραψωδία ι, στ. 104-565).

Πρόγραμμα “WINEnot?”: Φεβρουάριος 2011

BALUX CAFE THE HOUSE PROJECT

Μόνο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας  Γλυφάδας, 210-89.83.577

ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 25€ / άτομο

ΤΖΟΥΓΚΡΙ (Κρητική κουζίνα)

Από Τετάρτη 9 έως και Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Θουκυδίδου 53 - 55 Άλιμος, 210-98.36.320

ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 25€  / άτομο

 PRIAMO (Ιταλική κουζίνα)

Από Τρίτη 15 έως και Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Καποδιστρίου 74 - Φιλοθέη, 210-68.42.079

ΜΕΝΟΥ 6 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 40€  / ΑΤΟΜΟ

ΧΡΥΣΑ (Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα)

Από Δευτέρα 21 έως και Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αρτεμισίου 4 & Κεραμεικού - Γκάζι, 211-80.08.801

ΜΕΝΟΥ 6 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 30€ / άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...