Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Εκπτώσεις και προσφορές στα Καταστήματα WIND

Photo of HP Tablet PC running MS Windows Table...Image via WikipediaΕκπτώσεις και προσφορές σε όλη τη γκάμα των προϊόντων αλλά και σε υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας & Internet, προσφέρουν τα καταστήματα WIND μέχρι τις 28.02.2011.

Το διάστημα αυτό, οι επισκέπτες της αλυσίδας των καταστημάτων WIND που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αγορά προϊόντος ή να προβούν σε νέα σύνδεση ή φορητότητα συμβολαίου κινητής, σταθερής, Internet ακόμα και καρτοκινητής τηλεφωνίας, επωφελούνται από εξαιρετικά χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές. Aναλυτικότερα:

-50% έκπτωση στο “Blackberry 9700
-30% έκπτωση σε όλα τα αξεσουάρ
-15% έκπτωση σε όλα τα Ασύρματα Τηλέφωνα
-10% έκπτωση στην τιμή λιανικής όλων των συσκευών

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Smartphone Android IDEOS από 166€, ΔΩΡΕΑΝ με νέα σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους από άλλο δίκτυο στο WIND XS με μηνιαίο πάγιο 25 ευρώ και δυνατότητα χρήσης mobile internet για πρόσβαση στις εφαρμογές της Google μ’ ένα κλικ.

Ακόμα, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND θα ανακαλύψουν πολλές προσφορές στα προγράμματα κινητής, σταθερής & internet. Ποιο συγκεκριμένα:

Οι ενδιαφερόμενοι για νέα σύνδεση στο WIND ONE XL αποκτούν ΔΩΡΟ το ΖΤΕ Light Tablet PC, αντίστοιχα στο WIND ONE L κερδίζουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD 250GB, στο WIND ONE M το ΔΩΡΟ είναι ένα MINI DV και στο WIND ONE S έναν αποκωδικοποιητή MPEG4.

Σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν, οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND, μπορούν να μετατρέψουν το καρτοκινητό τους σε καρτοσύνδεση και να επωφεληθούν από τα συνδυαστικά προνομία της καρτοκινητής και του συμβολαίου που προσφέρει η εταιρία, αποκτώντας παράλληλα ΔΩΡΕΑΝ συσκευή. Οι κάτοχοι WIND καρτοκινητής επίσης, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 20€ και πάνω, λαμβάνουν ΔΩΡΟ τον φόρο κινητής τηλεφωνίας (12%) .

Τέλος, για τους επαγγελματίες, τα καταστήματα WIND προσφέρουν έκπτωση στο λογαριασμό του σταθερού από 10€ έως 20€ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η WIND, ως μοναδικός ενιαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που κάνει πραγματικότητα τη σύγκλιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας από ένα μόνο σημείο, τα καταστήματα WIND, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για όλους.

Σημειώνεται ότι όλες οι προσφορές ισχύουν την περίοδο των εκπτώσεων, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011 ή και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...